Kermit pisze:
nie badz tego taki pewny.... ja jeddnak wrocilem do bazowego scenariusza bez łapania ochlapów i tylko L ze strefy 1.1150-1.13 bo ruch IMO bedzie niemały. Index euro wrócił do klina po fałszywym wyjsciu dołem...
teraz to już raczej pewne że walnie w górę bo wycięło mi BE
To ciesz się, że na BE a nie SL. BE to połowa sukcesu
Cblondyn pisze:
To ciesz się, że na BE a nie SL. BE to połowa sukcesu
nie bardzo bo ładnie szło i było już +120pipsów ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Cblondyn pisze:
To czemu nie przestawiasz SL za ceną w kierunku zysków?
Bo to nie byłby wtedy długi termin a ja tylko tak gram
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
dla mnie liczy się cena a nie trend ;/
jak mnie stać to pakuję się pod prąd i czekam
tutaj akurat nie było mnie na to stać , dlatego BE
i znowu zostanę wyśmiany jak powiem że RGRa robią na edku na H1
tyle że wielkogłowego
-- Dodano: czw 15-11-2018, 16:32 --
po tym RGR idealnie wpadną w poziom 1.1220
.... ale jestem GeJalny !!!!!
edek dzienny - tak na szybko ostatnie 3,5 roku - Mielismy konsolidacje w kanale zakonczona wybiciem i bardzo silnym impulsem wzrostowym. Obecnie korekta tego impulsu trwajaca już niemal rok wrocila w rejon wsparcia dziennego, tygodniowego, miesiecznego ktore przez ponad dwa lata hamowało wzrosty jako opór. Jak dla mnie lepszej okazji pod zajecie pozycji długoterminowej zgodnej z impulsem wzrostowym juz moze nie byc... oczywiscie długoterminowiec musi odpowiednio dobrac SL bo ruch w dol na 100 pipsow jeszcze rowniez jest mozliwy ale glowny kierunek IMO to L. Ale ja na farcie jade i ksiazek nie czytam wiec co ja tam wiem https://www.tradingview.com/x/CmhiBtxv/
Ostatnio zmieniony 15 lis 2018, 16:36 przez Kermit, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora