na tvp info jest stanowisko po rozmowach ze śmietanką niemieckich polityków z Merkel

szkoda że oglądam bez głosu

Caly czas ci pisze, ze nie dziala, dlatego nie wiem czemu to robisz... Nie rznij glupa. To bez sensu.XAB pisze:invstar
ok to pokaz klase i zrob tyle kont ile piszesz i pokaz zyski
pokaz to przez tydzien a przyznam ze masz racje
a nie to konmcz i wstydu sobie oszczedz
jakieś spotkanie jest ????pr7emo pisze:jak tam tweety Trumpa działają?
na tvp info jest stanowisko po rozmowach ze śmietanką niemieckich polityków z Merkel
szkoda że oglądam bez głosu![]()
tak, mieli ponad oczekiwane tematy do omówienia jak mniemamPipsKong pisze:jakieś spotkanie jest ????pr7emo pisze:jak tam tweety Trumpa działają?
szkoda że oglądam bez głosu![]()
To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. takKermit pisze:drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
ON nawet nie zauwazyl ze ten drugi wykres to byl z wczoraj o godz 23Kermit pisze:drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
ale mnie to nie interesuje dlaczego bo jestem traderem nie detektywem. Takie zagadki zostawiam tym ktorzy maja na to czas. Moze nie potrafi, moze nie chce, moze nie zrobi tego tylko dlatego ze Ty lub ktos inny tak chce, moze robi Ci na zlosc i ma z tego ubaw. Nie wiem, nie chce wiedziec, nie jest to problemem ktory mi spac nie dajeCblondyn pisze: To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. tak
https://www.mql5.com/en/charts/9318814/ ... g-point-of
I wykreca sie jak tylko może![]()
Bo ja wiem dlaczego
No to zrób w koncu fotke przez platforme i daj link. Tak jak to robisz za kazdym razem. masz z tym jakis pronlem? Bo ja nie bardzo rozumiem dlaczego? I nie duawaj głupa, że nie wiesz o czym piszeXAB pisze:ON nawet nie zauwazyl ze ten drugi wykres to byl z wczoraj o godz 23Kermit pisze:drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
smiechu warte
Ty nie wiesz ale ja wiem. Inni tez się pewnie domyslająKermit pisze:ale mnie to nie interesuje dlaczego bo jestem traderem nie detektywem. Takie zagadki zostawiam tym ktorzy maja na to czas. Moze nie potrafi, moze nie chce, moze nie zrobi tego tylko dlatego ze Ty lub ktos inny tak chce, moze robi Ci na zlosc i ma z tego ubaw. Nie wiem, nie chce wiedziec, nie jest to problemem ktory mi spac nie dajeCblondyn pisze: To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. tak
https://www.mql5.com/en/charts/9318814/ ... g-point-of
I wykreca sie jak tylko może![]()
Bo ja wiem dlaczego