DayTrading: Piątek 02.11.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 lis 2018, 00:00

Wzrost
3
50%
Bez zmian
1
17%
Spadek
2
33%

Liczba głosów: 6

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 02.11.2018

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

jak tam tweety Trumpa działają?
na tvp info jest stanowisko po rozmowach ze śmietanką niemieckich polityków z Merkel :D
szkoda że oglądam bez głosu :/ :)

Invstar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Invstar »

XAB pisze:invstar
ok to pokaz klase i zrob tyle kont ile piszesz i pokaz zyski
pokaz to przez tydzien a przyznam ze masz racje
a nie to konmcz i wstydu sobie oszczedz
Caly czas ci pisze, ze nie dziala, dlatego nie wiem czemu to robisz... Nie rznij glupa. To bez sensu.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

pr7emo pisze:jak tam tweety Trumpa działają?
na tvp info jest stanowisko po rozmowach ze śmietanką niemieckich polityków z Merkel :D
jakieś spotkanie jest ????
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

żadna para nie zapieprza pod wiatr hehe

-- Dodano: pt 02-11-2018, 15:17 --
PipsKong pisze:
pr7emo pisze:jak tam tweety Trumpa działają?
jakieś spotkanie jest ????
tak, mieli ponad oczekiwane tematy do omówienia jak mniemam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Kermit pisze:drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. tak
https://www.mql5.com/en/charts/9318814/ ... g-point-of
I wykreca sie jak tylko może :d
Bo ja wiem dlaczego :)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Kermit pisze:drugi wykres byl zrzucany z platformy wczesniej choc na forum mogl pojawic sie pozniej i widac to na pierwszy rzut oka - zajelo mi cale 2 sekundy zeby to dojrzec - teraz Invstar jak chcesz byc gwiazda to powinienes jednym spojrzeniem wiedziec dlaczego bo sie osmieszyles
ON nawet nie zauwazyl ze ten drugi wykres to byl z wczoraj o godz 23
smiechu warte :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn pisze: To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. tak
ale mnie to nie interesuje dlaczego bo jestem traderem nie detektywem. Takie zagadki zostawiam tym ktorzy maja na to czas. Moze nie potrafi, moze nie chce, moze nie zrobi tego tylko dlatego ze Ty lub ktos inny tak chce, moze robi Ci na zlosc i ma z tego ubaw. Nie wiem, nie chce wiedziec, nie jest to problemem ktory mi spac nie daje :D

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

XAB pisze:
ON nawet nie zauwazyl ze ten drugi wykres to byl z wczoraj o godz 23
smiechu warte :D
No to zrób w koncu fotke przez platforme i daj link. Tak jak to robisz za kazdym razem. masz z tym jakis pronlem? Bo ja nie bardzo rozumiem dlaczego? I nie duawaj głupa, że nie wiesz o czym pisze :d
Tak jak ja to pokazałem. Trzy kliknięcia myszką :D

-- Dodano: pt 02-11-2018, 15:24 --
Kermit pisze:
Cblondyn pisze: To teraz wytłumacz mi dlaczego ktoś kto wrzuca dziesiątki wykresów nie wrzuci go z poziomu platformy. Tak jak to większośc robi i nie ma z tym problemu. Np. tak
ale mnie to nie interesuje dlaczego bo jestem traderem nie detektywem. Takie zagadki zostawiam tym ktorzy maja na to czas. Moze nie potrafi, moze nie chce, moze nie zrobi tego tylko dlatego ze Ty lub ktos inny tak chce, moze robi Ci na zlosc i ma z tego ubaw. Nie wiem, nie chce wiedziec, nie jest to problemem ktory mi spac nie daje :D
Ty nie wiesz ale ja wiem. Inni tez się pewnie domyslają :)

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Trzeba podawac wejście na początku, tak jak ja. Co prawda wchodziłem jeszcze raz, bo ta konsola mnie wystraszyła, ale pomysł od początku był dobry i się udało. :D Tylko jakby się nie udało to byłby hejt i wyzywanie od beztalenci.. :?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany