powodzeniamaniuszn pisze:Tolmon moje demo wyglada tak:
Otwarcie konta na poczatku czerwca
poczatkowe saldo 3500 euro
średnio 3500 euro miesiecznie czyli 100% poczatkowego depo (forexfactory troche przeklamuje statystyki)
We wrzesniu otworzylem real na tej samej strategii ale nie bardzo mialem czas grac
z 1200 euro wyszlo +250. Brak czasu plus stres na realu robia swoje, saldo mniejsze wiec mniejszy margnes bledu przez co nie zawsze wchodzilem w setupy.
Zobaczymy jak pójdzie w październiku
DAX-prosta metoda
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: DAX-prosta metoda
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
-
Tolmon_Nika
- Maniak

jeżeli w każdym miesiącu przez rok dasz radę wykonać założenia,to wtedy nawet tygodniowe wykonanie strategii nie będzie sprawiało ci problemów.Tolmon_Nika pisze:powodzeniamaniuszn pisze:Tolmon moje demo wyglada tak:
Otwarcie konta na poczatku czerwca
poczatkowe saldo 3500 euro
średnio 3500 euro miesiecznie czyli 100% poczatkowego depo (forexfactory troche przeklamuje statystyki)
We wrzesniu otworzylem real na tej samej strategii ale nie bardzo mialem czas grac
z 1200 euro wyszlo +250. Brak czasu plus stres na realu robia swoje, saldo mniejsze wiec mniejszy margnes bledu przez co nie zawsze wchodzilem w setupy.
Zobaczymy jak pójdzie w październiku![]()
Nawet w pierwsze poniedziałki można zarabiać
miałem dzisiaj czas to trochę "zaszalałem"
BB
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Juz wczesniej zauwazylem ze twoje 0,1 to moje 1. U mnie 1 pips to 1 euro a u ciebie jakos inaczej jest. Jaka to waluta?
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Tak jak w raporcie profit todaymaniuszn pisze:Juz wczesniej zauwazylem ze twoje 0,1 to moje 1. U mnie 1 pips to 1 euro a u ciebie jakos inaczej jest. Jaka to waluta?
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Dobrego i spokojnego dnia
Z powodu braku czasu oraz skupieniu się na swojej pracy zawodowej jestem zmuszony ograniczyć do niezbędnego minimum uczestniczenia w "zabawie" na rynku fx.
życzę wszystkim zielonych pipsów i wytrwałości.
POWODZENNIA

Z powodu braku czasu oraz skupieniu się na swojej pracy zawodowej jestem zmuszony ograniczyć do niezbędnego minimum uczestniczenia w "zabawie" na rynku fx.
życzę wszystkim zielonych pipsów i wytrwałości.
POWODZENNIA
Witam:)
O ile kurs z mniejszego interwału (H1) zretestował poprzedni szczyt (12371 punkt B) i na tą chwilę odbił się od niego jest możliwe, iż po ewentualnym przebiciu zrobi minimalnego Gartleya bądź wyżej Craba, retestując jeszcze poprzednie dwa szczyty (okolice 12450). Może też już skończyć ruch korekcyjny i po nieudanej próbie wybicia B kontynuować spadki. Zatem wybicie bądź nie punktu B może być w najbliższych godzinach najistotniejsze dla dalszych losów DAX-a.
Pozdrawiam:)
O ile kurs z mniejszego interwału (H1) zretestował poprzedni szczyt (12371 punkt B) i na tą chwilę odbił się od niego jest możliwe, iż po ewentualnym przebiciu zrobi minimalnego Gartleya bądź wyżej Craba, retestując jeszcze poprzednie dwa szczyty (okolice 12450). Może też już skończyć ruch korekcyjny i po nieudanej próbie wybicia B kontynuować spadki. Zatem wybicie bądź nie punktu B może być w najbliższych godzinach najistotniejsze dla dalszych losów DAX-a.
Pozdrawiam:)
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Dobrego dnia 24/7
DAX ...HTH.. IMO nadchodzący tydzień
HTH..IRL
na koniec każdego tygodnia pokażę wyniki miesiąca
powodzenia
AML... CY
DAX ...HTH.. IMO nadchodzący tydzień
na koniec każdego tygodnia pokażę wyniki miesiąca
AML... CY
Przypominam swój rys z końca września i wersja aktualna.
Pozdrawiam i wielu pipsów w nowym tygodniu:)))
Przypominam swój rys z końca września i wersja aktualna.
Pozdrawiam i wielu pipsów w nowym tygodniu:)))
Udanego dnia i tygodnia:)
Zwierzaki zaliczone:)

Udanego dnia i tygodnia:)
Zwierzaki zaliczone:)
Teraz czas na korektę...
Zobaczymy co namalują:)
Zobaczymy co namalują:)