Otwarcie konta na poczatku czerwca
poczatkowe saldo 3500 euro średnio 3500 euro miesiecznie czyli 100% poczatkowego depo (forexfactory troche przeklamuje statystyki)
We wrzesniu otworzylem real na tej samej strategii ale nie bardzo mialem czas grac
z 1200 euro wyszlo +250. Brak czasu plus stres na realu robia swoje, saldo mniejsze wiec mniejszy margnes bledu przez co nie zawsze wchodzilem w setupy.
Zobaczymy jak pójdzie w październiku
powodzenia
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
maniuszn pisze:Tolmon moje demo wyglada tak:
Otwarcie konta na poczatku czerwca
poczatkowe saldo 3500 euro średnio 3500 euro miesiecznie czyli 100% poczatkowego depo (forexfactory troche przeklamuje statystyki)
We wrzesniu otworzylem real na tej samej strategii ale nie bardzo mialem czas grac
z 1200 euro wyszlo +250. Brak czasu plus stres na realu robia swoje, saldo mniejsze wiec mniejszy margnes bledu przez co nie zawsze wchodzilem w setupy.
Zobaczymy jak pójdzie w październiku
powodzenia
jeżeli w każdym miesiącu przez rok dasz radę wykonać założenia,to wtedy nawet tygodniowe wykonanie strategii nie będzie sprawiało ci problemów.
Nawet w pierwsze poniedziałki można zarabiać
miałem dzisiaj czas to trochę "zaszalałem"
profit today.png
today.png
z zasady gram tylko 0,5 dzisiaj trochę przesadziłem
BB
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Dobrego i spokojnego dnia
Z powodu braku czasu oraz skupieniu się na swojej pracy zawodowej jestem zmuszony ograniczyć do niezbędnego minimum uczestniczenia w "zabawie" na rynku fx.
życzę wszystkim zielonych pipsów i wytrwałości.
POWODZENNIA
Witam:)
O ile kurs z mniejszego interwału (H1) zretestował poprzedni szczyt (12371 punkt B) i na tą chwilę odbił się od niego jest możliwe, iż po ewentualnym przebiciu zrobi minimalnego Gartleya bądź wyżej Craba, retestując jeszcze poprzednie dwa szczyty (okolice 12450). Może też już skończyć ruch korekcyjny i po nieudanej próbie wybicia B kontynuować spadki. Zatem wybicie bądź nie punktu B może być w najbliższych godzinach najistotniejsze dla dalszych losów DAX-a.
Pozdrawiam:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.