A ujek. Ja zwracam uwagę na takie regularności wskaźników. Nie chodzi o dywergencje. Zobaczymy(chyba szybko czy skorekci zgodnie z "zasadą"

... i jeszcze poniedziałkiKermit pisze:mnie rynek oduczyl takich głupot... szczególnie w piątki i na zamknięciu miesiaca
. Ja już Tp i weekend, ustawiłem ocz na 15,40.archog pisze:. Raczej nie, tylko 0,1 l za wcześnie S kę wczoraj oddałemmaniuszn pisze:Będziesz BP - Bez Pieniędzyarchog pisze:Mimo że uważam że dalej Edek będzie spadać wziąłem małe l po 15,8 na 15-30 pip korekty, nie lubię siedzieć Bp![]()
. A jak już teorie spiskowe to ja widzę niezałatwiony interes na 1,184 ale kiedy go załatwią tego nie wiemyfx-technik pisze:Jeszcze do końca dnia jest trochę, ale ciekawostka:Nie bardzo to wróży dalszym spadkom...
Moim zdaniem, to ktoś zostawił niezałatwiony interes w okolicy wsparcia i tylko wrócił wyczyścić.
. Zobaczymy w poniedziałek ale na dziś widzę tak samoXAB pisze:technik rysowalem to i wczoraj i na dzis tez poszla 1falka teraz 2 a potem sie zobaczy bo jesli 3 to bedzie lubudubu
https://iv.pl/images/45718822090520773380.png