DayTrading: Czwartek 20.09.2018
Re: DayTrading: Czwartek 20.09.2018
Przecież rynek na Try jest otwarty, nie każdy broker go zamknął.[/quote]
Dzięki.
Dzięki.

"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
Nie, jestem w dupie, przed chwilą dołożyłem, nadstawiam głowę do ścięcia - moje szaleństwo, masa krytyczna została przekroczona. S na daxie mają spuer srednią więc mogą wychodzić wysoko - to głównie zamykane s tak ciągną ten cały ruch.TsunamiPL pisze:kokosy zamknąłeś s na Daxie ?
kokosy pisze:Nie, jestem w dupie, przed chwilą dołożyłem, nadstawiam głowę do ścięcia - moje szaleństwo, masa krytyczna została przekroczona. S na daxie mają spuer srednią więc mogą wychodzić wysoko - to głównie zamykane s tak ciągną ten cały ruch.TsunamiPL pisze:kokosy zamknąłeś s na Daxie ?
zrób linie trendu na D1
moim zdaniem tam idzie DAX
Kokosy, tak jak pisał Tolmon 12300-20 i tam moga myśleć o zawracaniu. Ale czy zawrócą i jak daleko ....
-
- Maniak
używaj BE+1 ,to trzepak nie będzie potrzebnyTsunamiPL pisze:Szybkie strzepanie elek na daxie

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

GBP/JPY - dobre miejsce dla podaży
Na wykresie tygodniowym GBP/JPY rynek dotarł do bardzo silnej strefy oporu, wokół której w przeszłości dokonywało się wiele zwrotów...
Na wykresie tygodniowym GBP/JPY rynek dotarł do bardzo silnej strefy oporu, wokół której w przeszłości dokonywało się wiele zwrotów...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.