Tomasz, ty jesteś zdaję się trochę falowcem. Czy widzisz tu jakąś trójkę w impulsie, że tak zakładasz? Czy ten poziom nie ma nic wspólnego z FE?
Wytłumacze troche inaczej (tylko prosze nie oburzaj sie ja to robie grzecznościowo)
wczoraj jak napisałes o rozrysowanie ewentualnego FE zastanawiałem sie długo czy cos zamiescić,
juz raz byłem w takiej sytuacji i nie była to bynajmniej dla mnie miła wymiana uwag,
ktos przegrywał i potem sie radził jak wyjsc,
dla tego wybacz ale nie pomoge
Teraz do sedna sprawy:
1. Rozrysowanie FE
2. Formacje swiecowe - kontynuacji i odwrócenia
Spoko, nigdy nie zagrałem i nie zagram czegoś, bo ktoś tak napisała na forum, więc mi możesz pokazywać co chcesz. Na pewno nie miałbym do ciebie pretensji. Chodziło mi o jakikolwiek pkt widzenia, inspirację. I tyle. Po to tu wchodzę m.in. żeby zobaczyć, jak inni widzą to samo. Czasami człowiek po prostu nie zobaczy słonia na parkiecie.
DAX
OPOR JEST NA 12355 I JAK WYWALA TO CEL JEST 125300????????????????????????/
I TO CEL 1SZY
IDA WYBORY
NIE ODPUSZCZA
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NA TYM 300 NARAZIE MOGA SIE POKOLYSAC I TYLE
pisalem to juz tydzien temu
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2018, 12:38 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:DAX
OPOR JEST NA 12355 I JAK WYWALA TO CEL JEST 125300????????????????????????/
I TO CEL 1SZY
IDA WYBORY
NIE ODPUSZCZA
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NA TYM 300 NARAZIE MOGA SIE POKOLYSAC I TYLE
pisalem to juz tydzien temu
I dobrze że pisałeś " nie krzycz"
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora