Ponawiam pytanie.jkar pisze:Złoty...jest szansa na 3.64 już dzis?
Czy zaledwie 3.655?
DayTrading: Wtorek 18.09.2018
Re: DayTrading: Wtorek 18.09.2018
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
jakieś tam delikatne korekty kresek, natomiast główna koncepcja, zakładająca ze trwale nie przejdziemy 1.32, a celem dla spadków w perspektywie kilku tygodni będzie 1.26, pozostaje bez zmianufcamro pisze:Kermit - a odnośnie Kabla, koncepcja Ci się nie zmienila?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Już po trejdzie, wybiło BE. Był mój setup na M5 przez chwile spadali ale wrócili i koniec. I tak bym zamknął wcześniej, jeszcze nie wziąłem takiego TP nigdy, nie trzymałem tak długo pozycji.Nikoś pisze:Z takim oddalonym tp, sl na be po kilku pipsach.
Historia zagran mowi wszystko, balagan i chaos w bani.
Powodzenia zycze i wytrwalosci w trzymaniu pozycji do 1,15xx
-- Dodano: 18 wrz 2018, 15:45 --
Wczoraj nie wychodziłem jak miałem koniec sygnału, trzymałem straty, dokładałem, dziś nie mam ochoty znowu tracić kasy w ten sam sposób.
-- Dodano: 18 wrz 2018, 15:46 --
Dlatego od razu było na BE
rookie, troche sie pospieszyles z zamknieciem/przesunieciem SL, w fajnym miejscu zlapales to S : )
swing high failure zwroc uwage na wolumen. ; )
swing high failure zwroc uwage na wolumen. ; )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 15:53 przez barabaszek, łącznie zmieniany 3 razy.
Edek to chyuba juz dzis bez bajpasów maxa dziennego... ni du du
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
jakos ten edek mocy niet
jeszcze podejscie o 16godz i wtedy zobaczymy
jeszcze podejscie o 16godz i wtedy zobaczymy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na pewno wszyscy się zgodzą, że jak będzie możliwość to warto wziąć repetę na daxie za 180...
Możemy dziś zobaczyć wyprzedaż edka. Fałszywe wybicie, po info o braku odpowiedzi na sankcje ze strony chinczyków i wyrażenie chęci podrzymania dialogu ; ) Po takich info kapitulacja na dziennym szczycie to nie najlepszy znak dla $ miśka.
just sayin'
ten wykres to kontrakt na grudzien btw ; )
just sayin'
ten wykres to kontrakt na grudzien btw ; )
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 16:08 przez barabaszek, łącznie zmieniany 2 razy.
Właśnie leci w TVbarabaszek pisze:Możemy dziś zobaczyć wyprzedaż edka.

eur/dol
zgasilem wszystkie ski na 1,1693 dzis w gieeerki glupie spadnie czy urosnie nie bawie szie
wystarczy pykanka na usd/pl
https://iv.pl/images/20753545535976824012.png
edek ja BP OCZEK NA 1,1735
UPSS SORKI NAWE NA 39 AZZZZZZZZZ
A LKI NA DOLCU NA TERAZ MAM 2
zgasilem wszystkie ski na 1,1693 dzis w gieeerki glupie spadnie czy urosnie nie bawie szie
wystarczy pykanka na usd/pl
https://iv.pl/images/20753545535976824012.png
edek ja BP OCZEK NA 1,1735
UPSS SORKI NAWE NA 39 AZZZZZZZZZ