DayTrading: Wtorek 18.09.2018
Re: DayTrading: Wtorek 18.09.2018
mimo licznych prób eDek wydaje się nie mieć siły wyżej
NIE chce byc niegrzeczny ale do KERMITA masz jeszcze daleko .ha,haXAB pisze:doktor -spoko popatrz na wykres kermita
bedziesz widzial kiedy 3,7 bedzie
bo to ta roznica ja widze to co kermit pozniej narysuje
po E JEST ZAWSZE F ha haaaaaaaaaa![]()
-- Dodano: 18 wrz 2018, 13:57 --
A gdzie ten wykres Kermita bo ja widze 3,64--- 3,65doktorek pisze:NIE chce byc niegrzeczny ale do KERMITA masz jeszcze daleko .ha,haXAB pisze:doktor -spoko popatrz na wykres kermita
bedziesz widzial kiedy 3,7 bedzie
bo to ta roznica ja widze to co kermit pozniej narysuje
po E JEST ZAWSZE F ha haaaaaaaaaa![]()
dziewczyny - odpuśćcie sobie kłótnie, która ma ładniejsze tipsy i nie mieszajcie w to Kermita...
Podyskutujcie o swoich wykresach - będzie ciekawiej
Podyskutujcie o swoich wykresach - będzie ciekawiej

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie che tu nikogo strasszyć ale usdpln na D zaraz RGR sie domknie 
Z L-kami to może ostrożnie potem

Kermit - a odnośnie Kabla, koncepcja Ci się nie zmienila?
Ja od 11 września (daytrading-wtorek-11-09-2018-t30177-10. ... LN#p923270) nie wymieniłem jeszcze USD na PLN bo nie mogę, a od tamtego momentu spadło o 50 groszy. Pewnie znając życie to spadnie jeszcze niżejCblondyn pisze:Nie che tu nikogo strasszyć ale usdpln na D zaraz RGR sie domknie

Dobra, jednak SELL EURUSD ryzyko 10$ - Na M5 było doji po dużej wzrostowej ale miejsca dobre na dłuższy ruch w dół
Do TP na pewno nie dotrwam ale jak będzie spadało to może spróbuje pociągnąć...
edit - 15:16 - dobra, dałem już SL na BE, nie będę się z tym kopał jak nie chcą spadać a już świeczka spadkowa po tej doji poszła to teraz prowadzenie pozycji jak dalej będzie szło w dół

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 15:17 przez -rookie-, łącznie zmieniany 4 razy.
Każda formacja na wykresie to jedynie szansa na jakis ruch. Pewności nikt nie ma.-rookie- pisze:Ja od 11 września (daytrading-wtorek-11-09-2018-t30177-10. ... LN#p923270) nie wymieniłem jeszcze USD na PLN bo nie mogę, a od tamtego momentu spadło o 50 groszy. Pewnie znając życie to spadnie jeszcze niżejCblondyn pisze:Nie che tu nikogo strasszyć ale usdpln na D zaraz RGR sie domknie
Owszem Jenn-yy. Ale to jest tylko struktura którą pokazuję, a nie naganianie na jakąś pozycję. Mi np tam gdzie był SL uruchomił się sell stop, a po uformowaniu dołka stawiamy następny SL... A grać można w dwie strony, teraz tak to wygląda: Pozdrawiam:)jen-yy pisze:Nie znam sie na zwierzakach, ale czy aby nie wybiliśmy późniejszą świecą tego stopa?Zolo pisze:DAX przypominam zwierzaka:
Bo to, że bylismy jeszcze niżej niż na Twoim wykresie to pewnik.
Są tam jakieś granice tolerancji?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z takim oddalonym tp, sl na be po kilku pipsach.-rookie- pisze:Ja od 11 września (daytrading-wtorek-11-09-2018-t30177-10. ... LN#p923270) nie wymieniłem jeszcze USD na PLN bo nie mogę, a od tamtego momentu spadło o 50 groszy. Pewnie znając życie to spadnie jeszcze niżejCblondyn pisze:Nie che tu nikogo strasszyć ale usdpln na D zaraz RGR sie domknie
Dobra, jednak SELL EURUSD ryzyko 10$ - Na M5 było doji po dużej wzrostowej ale miejsca dobre na dłuższy ruch w dół
Do TP na pewno nie dotrwam ale jak będzie spadało to może spróbuje pociągnąć...
edit - 15:16 - dobra, dałem już SL na BE, nie będę się z tym kopał jak nie chcą spadać a już świeczka spadkowa po tej doji poszła to teraz prowadzenie pozycji jak dalej będzie szło w dół

Historia zagran mowi wszystko, balagan i chaos w bani.
Powodzenia zycze i wytrwalosci w trzymaniu pozycji do 1,15xx
Każdego dnia, tysiące bogu ducha winnych spekulantów, jest mylnie posądzanych o posiadanie potencjału.
jazda w dół na majorsach grubasy