DayTrading: Wtorek 18.09.2018
Re: DayTrading: Wtorek 18.09.2018
podobno na bardzo wielu Orlenach montują stacje ładowania elektrycznego, tworzenie takiego uwarunkowania może być dość mocnym powodem szybszego wzrostu płac
-
- Maniak
Zolo pisze:DAX przypominam zwierzaka:

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

trochę na zluzowanie napięcia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja nadal uparcie gram pod dalsze spadki. Teraz jest taka fajna sytuacja, że, jeżeli w dół, to nie będą męczyć buły jakimś szarpaniem i konsolidowaniem na górze, bo już nikt się nie nabierze, tylko od razu z przytupem w dół. USA się otworzą małe szarpnięcie w górę - i w dół, po moje kokosy. Na to liczę. Że ktoś wyciągnie elkom stołek spod nóg.Zolo pisze:DAX przypominam zwierzaka:
Nie znam sie na zwierzakach, ale czy aby nie wybiliśmy późniejszą świecą tego stopa?Zolo pisze:DAX przypominam zwierzaka:
Bo to, że bylismy jeszcze niżej niż na Twoim wykresie to pewnik.
Są tam jakieś granice tolerancji?
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
bp na edku i dolce skroconeXAB pisze:edek
narazie typowa numerlandia podbili szybko i z powrotem
ale dobrze bo ske dolozylem i lk na uds/pl tez
https://iv.pl/images/62867360072466551632.png
jeszcze ciut w dol i zrobia malego rgra
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
JESTES NIEMOZLIWY ---TYkirujesz rynkiem a nie odwrotnieXAB pisze:bp na edku i dolce skroconeXAB pisze:edek
narazie typowa numerlandia podbili szybko i z powrotem
ale dobrze bo ske dolozylem i lk na uds/pl tez
https://iv.pl/images/62867360072466551632.png
jeszcze ciut w dol i zrobia malego rgra
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ODSWROC MONITOR TO BEDZIESZ MIALXAB pisze:usd/pl to mnie interesuje na dzis
https://iv.pl/images/34922101370651790186.png
doktor -spoko popatrz na wykres kermita
bedziesz widzial kiedy 3,7 bedzie
bo to ta roznica ja widze to co kermit pozniej narysuje
po E JEST ZAWSZE F ha haaaaaaaaaa

bedziesz widzial kiedy 3,7 bedzie
bo to ta roznica ja widze to co kermit pozniej narysuje
po E JEST ZAWSZE F ha haaaaaaaaaa

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 14:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.