lire brałem na S kilka dni temu ( w trasie ) tp miałem na 6,0000 ale nie weszło ... u mnie najniższa cena była 6,0059 ... niewiele brakło

Gołąb czy nie .... czy coś już wygęgał czy nie?archog pisze:Ja kiszę S kę z 1,1455 ale to 0,1 Lota poczekam aż na siebie zarobi. Dziś dokładałem 0,4 ze średnia 16,56 wiec razem połówka dynda. Jak dla mnie Mario jest dziś gołębi więc.....
Dla mnie tak ale najpierw trzeba przetrzepać skiZen pisze:Gołąb czy nie .... czy coś już wygęgał czy nie?archog pisze:Ja kiszę S kę z 1,1455 ale to 0,1 Lota poczekam aż na siebie zarobi. Dziś dokładałem 0,4 ze średnia 16,56 wiec razem połówka dynda. Jak dla mnie Mario jest dziś gołębi więc.....
DO KERMITA Podtrzymujesz jeszcze te poziomy czy cos sie zmienilodoktorek pisze:Zgodnie z planemdoktorek pisze:CZY DZISJAJ DOLAR--PLN ZANURKUJE 3,680--3,6850
Navik wiem, ze uczciwie na chleb pracujesz.navik pisze:ropy nie gram , dopiero 2 h temu wróciłem do domu... musze ogarnąć wykresy po swojemu![]()
lire brałem na S kilka dni temu ( w trasie ) tp miałem na 6,0000 ale nie weszło ... u mnie najniższa cena była 6,0059 ... niewiele brakło
Yep, kilka prognoz mi teraz wyszło ale jeśli chodzi o bilans to jestem na zero, a nawet musiałem odrabiać straty mimo że miałem racje i ostatecznie tylko odrobiłem straty jeśli nie patrzeć na sumy jakimi teraz obracam bo przemieliłem tylko 80$ łącznie w ostatnich trejdach i prawie tyle samo zyskujkar pisze:Kosisz rynek...-rookie- pisze:Uciekłem z tego trejdu (daytrading-czwartek-13-09-2018-t30181.html#p923460), nie wytrzymałem ani do TP ani do końca H4. W sumie wziąłem 6$ heh, grubo. Wystartowałem od 10$.
Tak trzymaj