Żabka, Ty mnie nie strasz

Zadowoli mnie mniejszy zasięg.

Żabka, Ty mnie nie strasz
WSZYSTCY pytamy KERMITA a chlop nie ma czasu na wszystko odpisywac chyba zrozumialeufcamro pisze:KERMIT - Kabel i USDCAD trochę odjechały od scenariuszy - uważam, że pozabierali SL ale jednak bedą wzrotki w kierunku Twoich scenariuszy.
Masz podobne zdanie czy zmieniłeś koncepcje?
Pisalem Ci ze usdcad bedzie orgr po tym zjezdzie wczoraj, a na kablu 1.32 mam SL bo kliny maja to do siebie ze ostatni strzal bywa falszywym wybiciem i konczy sie szybkim powrotem - tego sie spodziewam na kablu. Jesli spodziewany jest ruch na 5 figur to 40 pipsow w ta czy w ta nie ma znaczenia wiekszego a musiało byc czyszczenie SLi najpierw.ufcamro pisze:KERMIT - Kabel i USDCAD trochę odjechały od scenariuszy - uważam, że pozabierali SL ale jednak bedą wzrotki w kierunku Twoich scenariuszy.
Masz podobne zdanie czy zmieniłeś koncepcje?
Nawet if się tu trochę pobuja to 66.4x nieuniknione.navik pisze:dobra ... ropa L ... zobaczymy czy mi z baku nie ubedzie
jkar pisze:Nawet if się tu trochę pobuja to 66.4x nieuniknione.navik pisze:dobra ... ropa L ... zobaczymy czy mi z baku nie ubedzie
A na Try, przejdzie 6 , przejdzie 5 na 4 się pobuja i jak będzie poniżej 3 to może kupię... ale po głębokim zastanowieniu.