DayTrading: Czwartek 13.09.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 wrz 2018, 00:00

Wzrost
1
17%
Bez zmian
3
50%
Spadek
2
33%

Liczba głosów: 6

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 13.09.2018

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

XAB pisze:przemo
nie oslabiaj mnie
byles ty w rosjii ???
nie, a co masz do powiedzenie o nich jeszcze :D

-- Dodano: czw 13-09-2018, 13:14 --

ciekawe jak przez okresy usprawnili walkę, zabezpieczenia przed huraganami, na ile Amerykanie są pewni siebie i przygotowani na klęskę, co ich to mądrego nauczy po tej walce
pieprzony wir, kurła dwa razy w tym roku pralka mi się zepsuła :/ nie kupujcie z wyświetlaczem :/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

A ja zapakowany w L na edku, liczę na jakiś podwójny top tj. gdzies w okolice 1.17, SL 1,15800. Szkoda, że Mario dziś, to mogą bujać w jedną i drugą - coż, wybije SL to mówi się trudno i jedzie sie dalej :mrgreen: Głowa spokojna, mogę iść lepić pierogi. :D Złoto powinno jeszcze do góry wyjść.
pr7emo pisze:kurła dwa razy w tym roku pralka mi się zepsuła :/ nie kupujcie z wyświetlaczem
Co ma wyświetlacz do psucia się pralki? :D Ja mam z wyświetlaczem, Bosch kupiona z 9 lat temu. Chodzi idealnie, a pierze nie mało. Szczotki w silniki się wytarły, co jest normalne, własnoręcznie wymieniłem i śmiga jak burza.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

kokosy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kokosy »

Tomasz196407 pisze: Korekty płaskie sie nie gra z prostej przyczyny
-nigdy nie wiadomo kiedy jest koniec,
tutaj jest co innego ważne ostatni dołek 11861 jest wybity trójką
co wg zasady może skutkowac powrotem do spadków czyli wybicia 5 tka typową
Wyjatek stanowią jedynie trójkąty gdzie są trójki
I tu mnie masz. Zignorowałem fakt, że to była trójka - przyjąłem, że to niewidoczna piątka. W takim razie dam się powieźć nie wyżej niż zniesienie zew. tej trójki wybijającej dołek, czyli jakieś 12150

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

xhDog pisze:A ja zapakowany w L na edku, liczę na jakiś podwójny top tj. gdzies w okolice 1.17, SL 1,15800. Szkoda, że Mario dziś, to mogą bujać w jedną i drugą - coż, wybije SL to mówi się trudno i jedzie sie dalej :mrgreen: Głowa spokojna, mogę iść lepić pierogi. :D Złoto powinno jeszcze do góry wyjść.
pr7emo pisze:kurła dwa razy w tym roku pralka mi się zepsuła :/ nie kupujcie z wyświetlaczem
Co ma wyświetlacz do psucia się pralki? :D Ja mam z wyświetlaczem, Bosch kupiona z 9 lat temu. Chodzi idealnie, a pierze nie mało. Szczotki w silniki się wytarły, co jest normalne, własnoręcznie wymieniłem i śmiga jak burza.
w jednej coś z pompą, a w drugiej błąd f12 komunikacji pralki z płytą wyświetlacza

PaulGilbert
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: PaulGilbert »

Ja bym widział Skę na Daxie jeżeli zostanie potwierdzona na H4 czy przynajmniej h1 jakimiś świecami - czyli pinbar, objęcie bessy czy coś w tym stylu. Wtedy SL nad tą świecą.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Admiral teraz jawnie pokazuje, że w AM UK 83% klientów traci, a w AM AS 80% traci.
To jeszcze mają z kogo skubać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

-rookie-
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: -rookie- »

fx-technik pisze:Admiral teraz jawnie pokazuje, że w AM UK 83% klientów traci, a w AM AS 80% traci.
To jeszcze mają z kogo skubać.
Może większość została z małymi depozytami dlatego nie robią dużego obrotu, nie generują dużych strat itp. Bardziej tak widzę to o czym pisał XAB.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

PaulGilbert pisze:Ja bym widział Skę na Daxie jeżeli zostanie potwierdzona na H4 czy przynajmniej h1 jakimiś świecami - czyli pinbar, objęcie bessy czy coś w tym stylu. Wtedy SL nad tą świecą.
12160 to cel
nie gram na tym tylko szybko licze :568:
a co do edka jesli normalnie to jak teraz szarpia w gore powinni pojsc w sumie w dol to tak tylko z ich zachowan
co do draghiego
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2018, 13:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

XAB pisze:
PaulGilbert pisze:Ja bym widział Skę na Daxie jeżeli zostanie potwierdzona na H4 czy przynajmniej h1 jakimiś świecami - czyli pinbar, objęcie bessy czy coś w tym stylu. Wtedy SL nad tą świecą.
12160 to cel
To co tam na eu
b. rekomendacji oczywiscie

Andreasgp
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Andreasgp »

XAB pisze:
12160 to cel
1.cel- podany
2.rachunki (szybkie liczenie) - podane
3. A gdzie "czas" :!: :!: - zapomniany :?: :d
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.

Zablokowany