Cblondyn pisze:Oj sorry. Nie zauważyłem. Miało byc do rookieKermit pisze:Cblondyn - jak cytujesz to rób to poprawnie prosze bo mi przypisujesz słowa innych. Dzięki

Cblondyn pisze:Oj sorry. Nie zauważyłem. Miało byc do rookieKermit pisze:Cblondyn - jak cytujesz to rób to poprawnie prosze bo mi przypisujesz słowa innych. Dzięki
Bo mam wrażenie że to jest podobny motyw jak kiedy starywyjadacz grał na L na NZDUSD rok temu. Teraz jak ma racje pytanie czy to wykorzystam, i jakoś bede wchodził na osłabienie dolara na skorelowanych parach. Starywyjadacz wyszedł po paru dniach chociaz miał racje, chyba 1/10 tego co planował wzial z tego ruchu. Potem coś zaczął kombinować...Cblondyn pisze:Ale grasz przeciw trendowi. Szanse są mniejsze niestety na udany trejd.
U mnie nie wyświetlaXAB pisze:PANOWIE SZLACHTA
prosze czytac od poczatku do konca
ja pokazywalem wykresy i wcale sie pod rgr nie ustawialem tylko gram od zawsze na spadki edka
wtedy gdy widze sens to pozycjonuje i tyle temat
napisal tsun ze nie widzi linka wiec go powtorzylem i pytalem tylko czy widac
tyle temat
a mnie stop nie tak latewo wyciac to tak na dodatek chyba ze sam zgasze pozycje bo gram dt i nie lubie sie zagapic
Ja nie twierdze, że sie nie uda. Bo udac sie może każdy karkołomny powód otwarcia pozycji. Nawet Kostka-rookie- pisze:Bo mam wrażenie że to jest podobny motyw jak kiedy starywyjadacz grał na L na NZDUSD rok temu. Teraz jak ma racje to czy to wykorzystam, i jakoś bede wchodził na osłabienie dolara na skorelowanych parach. Starywyjadacz wyszedł po paru dniach chociaz miał racje, chyba 1/10 tego co planował wzial z tego ruchu.Cblondyn pisze:Ale grasz przeciw trendowi. Szanse są mniejsze niestety na udany trejd.
Wiem, nawet gadaliśmy o tym ostatnio i wyryło mi się to pod czachą, te motywy z 60% i Brooksem. Wiem o tym, ale próbowałem grać rok temu za nim (big-long-t29521.html) i weź spróbuj pomyśleć jak on, wtedy też łapał dołek...Cblondyn pisze:Ja nie twierdze, że sie nie uda. Bo udac sie może każdy karkołomny powód otwarcia pozycji. Nawet Kostka
Ale chodzi o sam fakt czy trend masz po swojej stronie czy przeciwko.
Jest Ok,Tomasz196407 pisze:XAB pisze:TOMASZ wczoraj na edku dostalem lanie pisalem o tym do doktorka
a tu wykres gora to rano i widac pod co pozycjonowalem DT A DOL TO MECZARNIA TERAZ
https://iv.pl/images/60367529166070913392.png
RGRY TO NIE MOJA BAJKA
Wiem Tolmo,Tolmon_Nika pisze:Jest Ok,Tomasz196407 pisze:XAB pisze:TOMASZ wczoraj na edku dostalem lanie pisalem o tym do doktorka
a tu wykres gora to rano i widac pod co pozycjonowalem DT A DOL TO MECZARNIA TERAZ
https://iv.pl/images/60367529166070913392.png
RGRY TO NIE MOJA BAJKA
przykro że źle pozycjonowałeś,
w sumie to nikogo tu nie obchodzi pozycje postforumowiczów (po czasie mozna wszystko tu napisać)
W poprzednim poście nawiazałem do tematu ustawien pozycji bez sl i tp oraz wczorajszej reakcji na gu i wszystkich par z gbp
Poprostu czasem jest tak że duzo graczy dopiero po czasie otwiera oczy że sl to taki fajny "Brat"ps na poparcie Twoich słów
Bardziej chciałem pokazać że s/l działa w dwie strony..... w obronie oraz w atakuTomasz196407 pisze: ten przypadek jest wyjątkowy - zarabiasz! i sl Ci zamyka zysk
a inny przypadek - .... wiesz jaki? to tylko SO
co do samego BTC