ale obie pary to ciekawe, to zapętlenie scenariuszy traderów może ktoś wykorzystać by jakiś sposobem posłać konto w dółTomasz196407 pisze:Mr jkar ta złotówa miała sie umacniać czy jak![]()
![]()
bo takie niedomówione posty były
xab trzeba brac a nie pisac
premo wyszło dołem z klina
DayTrading: Czwartek 30.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 30.08.2018
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Mam nadzieje że ruchy tych wielkich to specjalne programypr7emo pisze:ale obie pary to ciekawe, to zapętlenie scenariuszy traderów może ktoś wykorzystać by jakiś sposobem posłać konto w dółTomasz196407 pisze:Mr jkar ta złotówa miała sie umacniać czy jak![]()
![]()
bez emocji wchodzą w ustalony algorytm
i mało ruchy boczne, konslolidacje czy jak zwiecie to ruchy aby oni mogli przejmowac pozycje
bo kasa musi byc na stole
a kto płaci ??
płacą za podtrzymanie popularności rynku traderom hihiTomasz196407 pisze:Mam nadzieje że ruchy tych wielkich to specjalne programypr7emo pisze:ale obie pary to ciekawe, to zapętlenie scenariuszy traderów może ktoś wykorzystać by jakiś sposobem posłać konto w dółTomasz196407 pisze:Mr jkar ta złotówa miała sie umacniać czy jak![]()
![]()
bez emocji wchodzą w ustalony algorytm
i mało ruchy boczne, konslolidacje czy jak zwiecie to ruchy aby oni mogli przejmowac pozycje
bo kasa musi byc na stole
a kto płaci ??
USDPLN h1, h4 - wybity orgr - zasieg 3.71-3.72
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ty w ogóle nie grasz większymi pozycjami jak 0,5 - 1 lot i nie otwierasz ich więcej jak 4 do 5 pozycji po 1 lota maksymalnie? I co robisz jakieś wypłaty po zrobieniu x% albo jakiejś kwoty i zaczynasz od początku? Bo cały czas widzę te same wartości lota.XAB pisze:USD/PL
https://iv.pl/images/70165258769680252377.png
jedziemy z eDkiem na południe 
-- Dodano: czw 30-08-2018, 15:34 --
na edwardzie zamknięta część pozycji, straty praktycznie w całości odrobione, za chwile czekanie na lepsze poziomy

na edwardzie zamknięta część pozycji, straty praktycznie w całości odrobione, za chwile czekanie na lepsze poziomy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
A jak miałes strate?kto brał Twojepr7emo pisze:jedziemy z eDkiem na południe
--------------------------------------------------------------------------------------
USDCAD
L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2018, 15:41 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
pozycjonuje tak samo z tym ze rok temu walilem 3 razy mocniej
teraz juz tak nie chce grac
na depo mam tylko kase z zysku z ub roku
i poki nie poczuje blusa to schodze do gora lot a przewaznie zostawiam polowke
teraz juz tak nie chce grac
na depo mam tylko kase z zysku z ub roku
i poki nie poczuje blusa to schodze do gora lot a przewaznie zostawiam polowke
Ostatnio zmieniony 30 sie 2018, 15:39 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
to co zyskałem, 20% spadło wczoraj wieczorem do +3%. aktualnie na +16%, ale po stoczonej walce i są "spokojniejsze" poziomy, więc znowu wrócę do łapania 20-30 pipsów dziennieTomasz196407 pisze:A jak miałes strate?kto brał Twojepr7emo pisze:jedziemy z eDkiem na południe