Będą z ciebie ludzie a nie ciągle ciągnące stratę marzycieleŚwieżak44 pisze:Widac, ze Zaorskiego nie słuchałeś.. Trzeba z małej kwoty robić dużą, a nie z dużej małą. Jak nie pomnożysz 1k, to 100k tym bardziej nie pomnozysz. Ja plan mam nastepujacy:Kermit pisze:to zrób to samo majac np 500tys zł lub więcej realnego depo.... i od razu podstaw nocnikŚwieżak44 pisze:Nie dam rady. Gram za 50% depo, mniej więcej.. PS. System miał rację, poszli trochę w górę do piwota spadkowej na M5. Marna reakcja, ale jest..
1. Pomnazam konto na demo 1kE , jak szalony 2x, 3x
2. Przechodze na real, pomnażam takie samo.
3. Jesli zaczynam tracić, np. strace 30%, powrót do pkt. nr1
Na razie utknąłem w punkcie nr.1.., ale myślę że cały plan jest dobry. Trzeba wyrobic umiejetnosci i doświadczenie. Dziś +250E od rana. To jest gdzieś +30% konta zrobiłem.
DayTrading: Czwartek 30.08.2018
- F-You Money
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 30.08.2018
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Przecież pejsate ich tylko podpuszali..MasterLukas pisze:Relacja live
Po dwutygodniowej przerwie przebytej na okopanych pozycjach, Goldmany ruszyły do ataku. Co za walka, proszę państwa. Co za szarpanina. Sułtan zapewne tak łatwo nie odpuści i będzie całą armią bronił 7,00. Ale czy ma jeszcze amunicji? Czy tym razem nie będzie musiał skorzystać z zamachu stóp procentowych? Śledzimy na bieżąco...
To be continued

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
NO CO TY JA ZARABIAM NA SSSSSmajkel79 pisze:Pisałem, prosiłem, błagałem, nie grajcie na umocnienie liry tureckiej, grajcie na jej osłabienie, patrzcie na wykres i czytajcie newsy tureckie a gamonie swoje no i depo poszło i to na pozycji 0.00001 lota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest jedna "wada" Twojego rozumowania ŚwieżakŚwieżak44 pisze:Widac, ze Zaorskiego nie słuchałeś.. Trzeba z małej kwoty robić dużą, a nie z dużej małą.Kermit pisze:to zrób to samo majac np 500tys zł lub więcej realnego depo.... i od razu podstaw nocnikŚwieżak44 pisze:Nie dam rady. Gram za 50% depo, mniej więcej.. PS. System miał rację, poszli trochę w górę do piwota spadkowej na M5. Marna reakcja, ale jest..

Nie jesteś Zaorski niestety. I nigdy nie będziesz.
- fx-technik
- Fanatyk
A teraz Świeżak traci, to co zarobił.
Dlaczego?
Dlaczego?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
jak tam misiaczki uJkowe, ja wylazłem ze stratnej pozycji i już 50% strat odrobione, a jeszcze zaczekam na swapy dodatnie na eDwardzie w najgorszym wypadku
kurcze nie spodziewałem się takiej trafności powrotu w dół edka i ujka
kurcze nie spodziewałem się takiej trafności powrotu w dół edka i ujka

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Mr jkar ta złotówa miała sie umacniać czy jak
bo takie niedomówione posty były
xab trzeba brac a nie pisac
premo wyszło dołem z klina

bo takie niedomówione posty były
xab trzeba brac a nie pisac
premo wyszło dołem z klina
i szybkie pyku pyku
https://iv.pl/images/70206371778817520657.png
IKAR
ja dolca troche mam malo bo tp mi scielo przed chwila ale polowka jest
https://iv.pl/images/70206371778817520657.png
IKAR
ja dolca troche mam malo bo tp mi scielo przed chwila ale polowka jest

Ostatnio zmieniony 30 sie 2018, 15:18 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
plan masz dobry - nawet bardzo dobry. Brakuje Ci tylko jednego do realizacji - WIEDZY!!!Świeżak44 pisze:Widac, ze Zaorskiego nie słuchałeś.. Trzeba z małej kwoty robić dużą, a nie z dużej małą. Jak nie pomnożysz 1k, to 100k tym bardziej nie pomnozysz. Ja plan mam nastepujacy:Kermit pisze:to zrób to samo majac np 500tys zł lub więcej realnego depo.... i od razu podstaw nocnikŚwieżak44 pisze:Nie dam rady. Gram za 50% depo, mniej więcej.. PS. System miał rację, poszli trochę w górę do piwota spadkowej na M5. Marna reakcja, ale jest..
1. Pomnazam konto na demo 1kE , jak szalony 2x, 3x
2. Przechodze na real, pomnażam takie samo.
3. Jesli zaczynam tracić, np. strace 30%, powrót do pkt. nr1
Na razie utknąłem w punkcie nr.1.., ale myślę że cały plan jest dobry. Trzeba wyrobic umiejetnosci i doświadczenie. Dziś +250E od rana. To jest gdzieś +30% konta zrobiłem.