DayTrading: Czwartek 23.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 23.08.2018
jednak OUT z USDCAD i w sumie wszystko out. Specjalnie dla Ciebie Świeżak44 to wrzucałem tutaj, i na koniec moje trejdy z tego tygodnia https://images89.fotosik.pl/23/7101af4b15fd9203.png . Tylko 3 pary rozgrywałem. Zrobione 100% depozytu. Nie służy mi granie z podpiętym myfxbookiem, pokazywaniem wykresów, popełniam wtedy za dużo błędów bo jestem rozkojarzony. Zamknąłem teraz bo też już mi zaczynało odwalać powoli, następny tydzień zaczne od nowa, ale już OFFLINE. Musiałem coś zrobić po ostatniej kłótni. I to było najlepsze rozwiązanie - udowodnić skill na rynku. I tak to wygląda. Ten tydzień akurat mi leżał, co nie znaczy że w następnym nie umoczę. Chciałem pociągnąć to USDCAD ale coś mi nie pasują te ruchy teraz. I to tyle.

dożynają byki na eDwardzie, uJ tak jak przewidywałem do góry wbrew dużej pozycji 

edek
ladna swieczka w dol
czasami dobrze jest odejsc od kompa bo to co mialo byc wreszcie jest
a jest dobrze
ladna swieczka w dol
czasami dobrze jest odejsc od kompa bo to co mialo byc wreszcie jest
a jest dobrze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
DOBRE

zasieg jest b.przyzwoity
ostatnio ktos sie ze mna spieral ze najpierw 3,64 zobaczymy niz 3,73
ano to zobaczymy

upieralem sie ze dzis 1,153 i weszlo jak w maslo
technik czujesz blusa

-- Dodano: 23 sie 2018, 20:21 --
https://iv.pl/images/16424495820687629483.png
niby to c i nie c
jakies tam mozliwosci na krotki czas
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie przejmuj sie tym co ktos sobie marudzi tylko rob swoje... Dystans do tego forum to podstawa bo tu 80% nie ma pojecia z czego wynika dany ruch ceny, 15% wie, ale niekoniecznie lubi sie dzielic spostrzezeniami, 4% wie i dzieli sie chetnie...no i ten 1%, ktory wie wszystko o wszystkim i o wszystkich tzw "Alfa i Omega"XAB pisze:DOBRE![]()
zasieg jest b.przyzwoity
ostatnio ktos sie ze mna spieral ze najpierw 3,64 zobaczymy niz 3,73
ano to zobaczymy

Eskowicze wreszcie odżyli na majorsach, ale jutro albo już w przyszłym tygodniu przewiduję dalsze L
The only way is up
hoho mam nadzieję że w drugą stronę
podobno nadzieja umiera ostatniapr7emo pisze:hoho mam nadzieję że w drugą stronę