fx-technik pisze:Ponieważ, gdy nie umiesz się dzielić, to sam gówno dostaniesz.PipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
jeżeli ktoś zarabia na czymś to po co się tym dzielić z kimś ???

fx-technik pisze:Ponieważ, gdy nie umiesz się dzielić, to sam gówno dostaniesz.PipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
no widzisz, to jest właśnie głupota ludzka .... Idz do dobrze zarabiającego przedsiębiorcy i niech Ci da wszystkie kontakty co i jak robić gdzie dzwonić co i gdzie handlować żeby być tak dobry jak on ... i w ten sposób samemu sobie strzela w kolanoTolmon_Nika pisze:no commentPipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
Ale ten przedsiębiorca bez kadry gówno osiągnie.PipsKong pisze:no widzisz, to jest właśnie głupota ludzka .... Idz do dobrze zarabiającego przedsiębiorcy i niech Ci da wszystkie kontakty co i jak robić gdzie dzwonić co i gdzie handlować żeby być tak dobry jak on ... i w ten sposób samemu sobie strzela w kolanoTolmon_Nika pisze:no commentPipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
Ciekawe też czy Lew odda swoją zwierzynę innemu obcemu Lwowi bo tak bardzo dobrze mu się upolowało
prawa dżungli, a forex na tym prawie jest oparty ... żeby ktoś mógł żyć ktoś musi nie żyć
Co ma pernik do wiatraka... że jest trochę mąkiPipsKong pisze:no widzisz, to jest właśnie głupota ludzka .... Idz do dobrze zarabiającego przedsiębiorcy i niech Ci da wszystkie kontakty co i jak robić gdzie dzwonić co i gdzie handlować żeby być tak dobry jak on ... i w ten sposób samemu sobie strzela w kolanoTolmon_Nika pisze:no commentPipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
Ciekawe też czy Lew odda swoją zwierzynę innemu obcemu Lwowi bo tak bardzo dobrze mu się upolowało
prawa dżungli, a forex na tym prawie jest oparty ... żeby ktoś mógł żyć ktoś musi nie żyć
jakby ktos kiedys sie wiedza z Toba nie podzielił to bys czytac, pisac i liczyc nie umiał...PipsKong pisze:no widzisz, to jest właśnie głupota ludzka .... ITolmon_Nika pisze:no commentPipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
no ale kadra ma swoje zadania, a nie wie wszystkiego i na tym to polega ...fx-technik pisze: Ale ten przedsiębiorca bez kadry gówno osiągnie.
Czyli, że musi się podzielić częścią.
A w tradingu liczy się obrót, który generuje płynność.
Przestań się dzielić, to zobaczysz dokąd to zaprowadzi.
no tak, ale to samo z siebie nic mi nie daje .. dopiero to ja zadecyduję co z tym zrobić dalejKermit pisze:
jakby ktos kiedys sie wiedza z Toba nie podzielił to bys czytac, pisac i liczyc nie umiał...![]()
Jest ogromna różnica pomiędzy tym, że dasz komuś rybę, a tym, że dasz mu wędkę i nauczysz ryby łowić.PipsKong pisze:no ale kadra ma swoje zadania, a nie wie wszystkiego i na tym to polega ...fx-technik pisze: Ale ten przedsiębiorca bez kadry gówno osiągnie.
Czyli, że musi się podzielić częścią.
A w tradingu liczy się obrót, który generuje płynność.
Przestań się dzielić, to zobaczysz dokąd to zaprowadzi.
nigdy się nie dzieliłem wiedzą z FX
skoro taki jesteś "dzielny" to otwórz czat specjalny i mów kiedy wejście i kiedy wyjście online i po temacie !! po co ktoś ma się uczyć jak grać jak może skorzystać z gotowych informacji ???
-- Dodano: wt 21-08-2018, 13:02 --
no tak, ale to samo z siebie nic mi nie daje .. dopiero to ja zadecyduję co z tym zrobić dalejKermit pisze:
jakby ktos kiedys sie wiedza z Toba nie podzielił to bys czytac, pisac i liczyc nie umiał...![]()
możesz dać niektórym 5 wędek nawet, a jak skończą się ryby w tym miejscu to nie będzie umiał znaleźć nowego miejsca na ich połówfx-technik pisze: Jest ogromna różnica pomiędzy tym, że dasz komuś rybę, a tym, że dasz mu wędkę i nauczysz ryby łowić.
Juz nie wspone o tym, że ta cała wędka to zwykły kij ze sznurkiem czyt. goowno wartaPipsKong pisze:możesz dać niektórym 5 wędek nawet, a jak skończą się ryby w tym miejscu to nie będzie umiał znaleźć nowego miejsca na ich połówfx-technik pisze: Jest ogromna różnica pomiędzy tym, że dasz komuś rybę, a tym, że dasz mu wędkę i nauczysz ryby łowić.