Anomalia pisze:Ja chcę, Świeżak44, ja chcę, wybierz mnieŚwieżak44 pisze:Może szkolenie chcesz?![]()
![]()
żartuję, nie chce choć pewnie byłoby to niezapomniane przeżycie![]()

Anomalia pisze:Ja chcę, Świeżak44, ja chcę, wybierz mnieŚwieżak44 pisze:Może szkolenie chcesz?![]()
![]()
No taką konkurencję to chyba bez walki oddamAnomalia pisze:Ja chcę, Świeżak44, ja chcę, wybierz mnieŚwieżak44 pisze:Może szkolenie chcesz?![]()
![]()
Tak się dzielisz, żeby nic nie zakumaliPipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
jeżeli ktoś zarabia na czymś to po co się tym dzielić z kimś ???
Ponieważ, gdy nie umiesz się dzielić, to sam gówno dostaniesz.PipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]
Jeżeli spełniłeś wszystkie potrzeby z piramidy Maslova, w tym potrzebę samorealizacji, to może pojawić się u Ciebie potrzeba podzielenia się tym z kimś innym. Oczywiście w odniesieniu do coachów i szkoleniowców forex to tutaj sprawa jest prosta. Większość z nich robi to dla kasy a nie dla powodów opisanych wyżej. To ich sposób na życie, a szkolenie to jedynie produkt, który opychają, to poprostu sprzedawcy a nie specjaliści. Oczywiście nie wszyscy ale wystarczy taką osobę poprosić o statement lub inne potwierdzenie ich sukcesu i zweryfikować ich.PipsKong pisze:nigdy tego nie rozumiałem ;]