ok ,fx-technik pisze:Tomasz, masz pomieszane co kto napisał - odwrotnie.
DayTrading: Środa 15.08.2018
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 15.08.2018
kghm w ciekawym punkcie konsolidacji, zbliża się moment wzrostu albo spadku, spółkę poddam analizie w momencie wyboru do inwestycji w najbliższym czasie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wiecie jakie mam przeczucie? ze zloto zrobilo dolek dolkow na 1173 i stad bedzie natarcie na 1190 albo 1200.
pisze to nie przez to ze jestem zaladowany, nie pytajcie sie o kreski poprostu intuicja
pisze to nie przez to ze jestem zaladowany, nie pytajcie sie o kreski poprostu intuicja
High Leverage Overtrading 

sell limit na noc z poziomu 111,10 tp 15
dziś pierwszy dzień wtopy od dłuższego czasu 2 pipsy, także jest dobrze, ale wykresy dzikie jak rzadko kiedy, może niespodziewanie wywieźć ze stratą, a z drugiej strony można zamknąć z zyskiem przedwcześnie
dziś pierwszy dzień wtopy od dłuższego czasu 2 pipsy, także jest dobrze, ale wykresy dzikie jak rzadko kiedy, może niespodziewanie wywieźć ze stratą, a z drugiej strony można zamknąć z zyskiem przedwcześnie
Tto jak juz weszli w trend. A wcześniej co wyprawia? Spróbuję na M1. To nie może mi tak zawracać..fx-technik pisze:Patrz dokładnie, Świeżak:
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
eur/dol
opory do dt na noc kol niebieski
https://iv.pl/images/90438938987174098441.png
1szy istotny bo bez tego to spadkowo
i powrot na dno
opory do dt na noc kol niebieski
https://iv.pl/images/90438938987174098441.png
1szy istotny bo bez tego to spadkowo

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
złoto pod prąd. jak pytam sam siebie czemu to jakis glos w glowie krzyczy ano bo kurwa tak. i sam nie wiem czy to boska inteligencja czy to alkohol ktory mam we krwi, prawdopodobienstwo mniej wiecej fifti fifti 
ps. czy zdarza sie wam handlowac pod wplywem? czy osiagacie lepsze rezultaty?

ps. czy zdarza sie wam handlowac pod wplywem? czy osiagacie lepsze rezultaty?

Ostatnio zmieniony 15 sie 2018, 22:22 przez byq69, łącznie zmieniany 1 raz.
High Leverage Overtrading 

- fx-technik
- Fanatyk
No to musi być trend, żeby był trend, znaczy żeby cena poszła dalej.Świeżak44 pisze:Tto jak juz weszli w trend. A wcześniej co wyprawia? Spróbuję na M1. To nie może mi tak zawracać..fx-technik pisze:Patrz dokładnie, Świeżak:
Jak nie ma trendu, to jest SL.
A trend jest wtedy, gdy BO jest bronione.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2018, 22:22 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Złoto i Platyna (!), szczególnie Platyna... Dadas wez to pomierz, wg mnie jest dołek? 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Raczej nie.highend pisze:Złoto i Platyna (!), szczególnie Platyna... Dadas wez to pomierz, wg mnie jest dołek?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !