Ładnie kupionebyq69 pisze:Gitarka trochę na czuja ale ważne że siadlo. czyżby trochę ulgi dla euro i złota czy też szybka realizacja zysków grubasków?

PS: 0.57 ?? To Twój kierunkowy?

Ładnie kupionebyq69 pisze:Gitarka trochę na czuja ale ważne że siadlo. czyżby trochę ulgi dla euro i złota czy też szybka realizacja zysków grubasków?
ja tam az tak zachlanny nie jestem - jak podjada do 1181 to bede uradowanyBartomierz pisze:Ładnie kupionebyq69 pisze:Gitarka trochę na czuja ale ważne że siadlo. czyżby trochę ulgi dla euro i złota czy też szybka realizacja zysków grubasków?H4 jest już wyżyłowane mocno, więc mogliby troche konkretniej odreagować. Mi 1186 wystarczy.
byq69 pisze:ja tam az tak zachlanny nie jestem - jak podjada do 1181 to bede uradowanyBartomierz pisze:Ładnie kupionebyq69 pisze:Gitarka trochę na czuja ale ważne że siadlo. czyżby trochę ulgi dla euro i złota czy też szybka realizacja zysków grubasków?H4 jest już wyżyłowane mocno, więc mogliby troche konkretniej odreagować. Mi 1186 wystarczy.
+57 to kierunkowy do dilera z ktorym na wieksze ilosci koką traduje
natomiast w Polsce akurat 0-57 to Biala Podlaska tez dobrze znana mi wioska z okolic ktorej pochodze akurat hehe
Nie wiem, czy ostra, ale zwykle zanim rynek poleci, to najpierw robi retest.F-You Money pisze:Ostra sprzedaż GBPJPY na wieczór
A mi się zdaje, że ujek ma lepsze momentum. Tam już sobie troche potestowali.fx-technik pisze:Nie wiem, czy ostra, ale zwykle zanim rynek poleci, to najpierw robi retest.F-You Money pisze:Ostra sprzedaż GBPJPY na wieczór
To apropos Longów Kermita.
Dopiero, gdy zrobi wyższy dołek, to pierwszy objaw przewagi popytu jest.
Być może, ale nie da się obserwować zbyt wielu instrumentów naraz.Bartomierz pisze:A mi się zdaje, że ujek ma lepsze momentum. Tam już sobie troche potestowali.fx-technik pisze:Nie wiem, czy ostra, ale zwykle zanim rynek poleci, to najpierw robi retest.F-You Money pisze:Ostra sprzedaż GBPJPY na wieczór
To apropos Longów Kermita.
Dopiero, gdy zrobi wyższy dołek, to pierwszy objaw przewagi popytu jest.
mówimy oczywiście o spadkach w nocy[/quote]F-You Money pisze:[quote="Bartomierz"
A mi się zdaje, że ujek ma lepsze momentum. Tam już sobie troche potestowali.