nie zrobią , bo już dawno by to zrobili ... Generalnie wydaje mi się że Turcji to jednak na rękę ...Nieśmiertelny Trader pisze:Strasznie korci ta lira, ale po sledzeniu myfxbooka pewnego typa z tego forum co to przewalil pol melona na usdrub pare lat temu hmmm jednak odpuszczeJak bedą chcieli zjechać to zrobią taką czystkę że mało ktore konto wytrzyma
DayTrading: Czwartek 09.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 09.08.2018
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Turkom też jest to na rękę ; )PipsKong pisze:nie zrobią , bo już dawno by to zrobili ... Generalnie wydaje mi się że Turcji to jednak na rękę ...Nieśmiertelny Trader pisze:Strasznie korci ta lira, ale po sledzeniu myfxbooka pewnego typa z tego forum co to przewalil pol melona na usdrub pare lat temu hmmm jednak odpuszczeJak bedą chcieli zjechać to zrobią taką czystkę że mało ktore konto wytrzyma
Są 10% w plecy, jesli odkupili lirę gdy ich rząd to rekomendował...
no właśnie z tego co ktoś pisał to PrezyPierd oznajmił im by sprzedawali USDbarabaszek pisze: Turkom też jest to na rękę ; )
no to chyba Lki porobili bo nie idzie tak jak chciał by szło

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
eee mogą walnąć jakąś szpile - scieme jak na franku np 50% w sekunde z 5,50 na 8,25 i spowrotem.crok. pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Strasznie korci ta lira, ale po sledzeniu myfxbooka pewnego typa z tego forum co to przewalil pol melona na usdrub pare lat temu hmmm jednak odpuszczeJak bedą chcieli zjechać to zrobią taką czystkę że mało ktore konto wytrzyma
a myslisz ze grubasy nie trzymaja oczekujacych S na wyzszych poziomach , czystki zrobia im tylko lepszy zarobek

Jedynego Spike którego znam to chyba był Buldogiem z Merie Melodies .....Nieśmiertelny Trader pisze:
eee mogą walnąć jakąś szpile - scieme jak na franku np 50% w sekunde z 5,50 na 8,25 i spowrotem.Wcale bym się nie zdziwil. Chociaz jak wspominalem tworzy sie spike jak na bitcoinie ale jeszcze sporo up i moze 10 dni przed koncem miesiaca down
Na GBPNZD szykuję się ruch imo. Póki co konsola, ale daje znać wcześniej ; )
https://invst.ly/88x31
https://invst.ly/88x31
Ja już na niej kiblujęNieśmiertelny Trader pisze:Strasznie korci ta lira, ale po sledzeniu myfxbooka pewnego typa z tego forum co to przewalil pol melona na usdrub pare lat temu hmmm jednak odpuszczeJak bedą chcieli zjechać to zrobią taką czystkę że mało ktore konto wytrzyma

The only way is up
Piszę o Spajkach od kilku lat tutaj, jak widać nikt nie sluchaPipsKong pisze:Jedynego Spike którego znam to chyba był Buldogiem z Merie Melodies .....Nieśmiertelny Trader pisze:
eee mogą walnąć jakąś szpile - scieme jak na franku np 50% w sekunde z 5,50 na 8,25 i spowrotem.Wcale bym się nie zdziwil. Chociaz jak wspominalem tworzy sie spike jak na bitcoinie ale jeszcze sporo up i moze 10 dni przed koncem miesiaca down

jest jeszcze możliwość zakupu waluty neutralnejPipsKong pisze:no właśnie z tego co ktoś pisał to PrezyPierd oznajmił im by sprzedawali USDbarabaszek pisze: Turkom też jest to na rękę ; )
no to chyba Lki porobili bo nie idzie tak jak chciał by szło
imo frank bedzie sie umacniał
https://invst.ly/88xf2
Kermit dzięki za tego niedźwiedzia, który mnie wystraszył i zamknąłem to L na edku 

The only way is up