Lira, Euro, Funt, kangur i kiwi, złoty.
Wszystko leci na pysk do $
-- Dodano: czw 09-08-2018, 22:57 --
Jutro piątek i dożynki, a od poniedziałku kontynuacja trendów
DayTrading: Czwartek 09.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 09.08.2018
The only way is up
Jelen Czy jak ona tam miala przed odejsciem z FEDu powiedziala ze dolar bedzie sie umacnial czy Trump tego chce czy nie. Chyba raz powiedziala prawde.TsunamiPL pisze:Lira, Euro, Funt, kangur i kiwi, złoty.
Wszystko leci na pysk do $
jest tyle wzorcow z histori wystarczy popatrzec w przeszlosc-rookie- pisze:Ale nie możesz tak pisać. Co najmniej od maja pojawiały się informacje o tarciach między USA i Trucja.XAB pisze:z praw fizyki to bardzo prosto
jak lira na pocztku roku na usd try byla 3,5 to zawsze jest to samo
rynek spekuly gra na 7 potem na 10,5
i tego sie nauczyc bo to stary numer jak swiat
istotne czy dadza rade
Więsz dokładnie co się teraz dzieje z ta waluta ze kurs rośnie, kto to robi, dlaczego, do jakiego poziomu to bedzie pchał?
Jak nie wierzyłem w fundamenty tylko kierowałem się techniką tak przez ta lire zaczalem to brać pod uwage![]()
Co masz na myśli piszac spekuła? Atak na lire ze strony USA?
spekula wlacza sie zawsze jak cos lub ktos na walute naciska
masz chocby bitcoin
teksty ze bedzie 20-50 czy 100 zaczely wyraznie leciec przy poziomie 7.5 a wywalili 15 i td itp
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Chyba oandianie mają kłopoty ze zwrokiem????????????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale przeciez pisales ze nie ma tam trojkataBemowo1 pisze:Chyba oandianie mają kłopoty ze zwrokiem????????????

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora