Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Lorcan pisze: Kołcz musi mieć pieniążki na chleb jak każdy inny przeciętny Kowalski tylko, że nie zarabia na pracy lecz na swoich produktach.
OK, tyle tylko że normalny kołcz nie ukrywa tego że żyje z Youtuba i bajerowania ludzi. Jacek za to ciśnie kit jakie to on ma światowe biznesy, ile to ma hajsu i jakimi furami jeździ. Każdy średnio rozgarnięty człowiek jest w stanie rozgryźć jego pustą paplaninę najpóźniej po obejrzeniu kilku filmików, w których co chwilę pojawiają się jakieś gówniane produkty.
Ludzie mający biznesy, zajmują się nimi a w wolnym czasie odpoczywają a ludzie wolni finansowo jeżeli mają potrzebę dzielenia się z kimś swoimi spostrzeżeniami, robią to za free.
To co robi Jacek jest dziecinne, niedojrzałe i hipokrytyczne. Niby stuknęła mu 40-tka jakiś czas temu ale jak widać, tylko w kalendarzu...

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Miałem już nie pisać tutaj, ale nie mogłem się powstrzymać:

https://warszawawpigulce.pl/nietypowe-i ... elkach-18/

Obczajcie czyją książkę ktoś wyrzucił do śmietnika:):):) o seksie oralnym:):)

-- Dodano: 30 cze 2018, 11:39 --

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/4803732/ ... dla-kobiet

-- Dodano: 30 cze 2018, 11:41 --

Jaki świat mały, Jacek kończy na śmietniku:D:D

-- Dodano: 30 cze 2018, 11:44 --
lifehause00 pisze:Ten Pan sprzedawał kurs za 3 koła (dałem się naciąć - jakoś i treść - no sami wiecie), później sprzedawał bajeczny kurs allegro (w zasadzie pewnie ten sam za 600zł) po czym mówił że on w tej branży jest od 20 lat i on tak zarabia miliony. A na allegro jak widać tylko kilka produktów.

"Użytkownik jest na Allegro od 12 lat i 3 miesięcy - TopMedium"
Produkty - multiwitamina, książka mistrzowie, album Kamasutra, książka Benjamin franklin, Tabletki potencja erekcja libido, książka seks oralny dla kobiet.
"prom-net - Użytkownik jest na Allegro od roku"
Produkty: geniusz i książka rusz dupę

Rozumiem że może mieć inne konta jeszcze, i na amazonie coś walczyć. Ale eh nie wiem co tu nawet komentować. Te forum rozłożyło tego pana na łopatki, żałuję że wcześniej się nie pojawiło.
Pozdraiam
Tak i taka osoba uczy jak sprzedawać na allegro, nie pokazując dowodów:):)

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Po czasie wniosek o Jacku...

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Tak na chwile wróciłem jak to wygląda z perspektywy czasu.

Odnoszę wrażenie, że spadła mu ilość wyświetleń filmików, chyba się przejadł wszystkim z tymi swoimi mądrościami piątkowymi. O kursie tym z Allegro wspomniał i reklamował go chyba ze 20 razy jak nie więcej.

Obejrzałem sobie piątkowy filmik z 6 lipca i czułem się zażenowany (że też wcześniej taki ślepy i głuchy byłem). Wodolejstwo do wyrzygania, klasyczny schemat - hej siemanko mam dla Was konkurs... a następnie rozwodzenie się przez 10 minut o celu... zapisz cel, warto mieć cel, porównanie celu do nawigacji, że Twoja podświadomość będzie Cię tam kierować i takie gadanie o niczym, mówił to samo wielokrotnie, powtarza się jak katarynka.

Rady typu zapisz cel, uśmiechaj się do lustra, wyobraź sobie coś i tego typu inne banialuki dla naiwnych, że to cokolwiek zmieni w ich życiu. Bardzo słabe to wszystko, a z czasem to już nudne, irytujące, bo ile można w kółko o tym samym? Jakby mu się płyta zacięła. Chyba nam się powoli kończy kariera Jacka jako "kałcz", ciekawe co wymyśli następnego?

Żegnam...

Shokeii
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Shokeii »

Jestem ciekaw jednej rzeczy a mianowicie Jacek mówił że ma ŻĄDOWE papiery z tematyki odżywiania żad mu wystawił papiery że jest dietetykiem (hahaha).
A propos tego niego który niby przebiegł to jedna wielka ściema (jak i wszystko) a mianowicie nie mógł go przebiec bo w 2010 roku był BRUNETEM, wtedy zarabiał na wciskania bzdur z "uwodzenia".
Na tych kałczów to powinnien być paragraf.

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Shokeii pisze:Jestem ciekaw jednej rzeczy a mianowicie Jacek mówił że ma ŻĄDOWE papiery z tematyki odżywiania żad mu wystawił papiery że jest dietetykiem (hahaha).
A propos tego niego który niby przebiegł to jedna wielka ściema (jak i wszystko) a mianowicie nie mógł go przebiec bo w 2010 roku był BRUNETEM, wtedy zarabiał na wciskania bzdur z "uwodzenia".
Na tych kałczów to powinnien być paragraf.

Żądowe? Żądowe? Pisze się Rządowe to po pierwsze. Po drugie tak mówił? Kiedy? Wiem, że w kodzie atrakcyjności w tematyce o tym jak schudnąć wspomniał, że ma PAŃSTWOWE PAPIERY. I o to mu pewnie chodziło. Pewnie jakiś tam kurs kiedyś odbył i dostał papierek. Jednak nie ukrywajmy zdarzyło mu się opowiadać ciężkie bzdury z tej tematyki.

Napisz po Polsku. Kurwa jak chcesz go punktować, to rzetelnymi informacjami, a nie jakimiś z dupy o których nie masz pojęcia. Przez to nas i ten wątek dyskredytujesz. Wystarczy, że napisałeś rząd przez "ż"

Jacek jaki jest taki jest, ale przebiegł maratony, rzeźniki i namibię. Wiem.

A tak apropo...

Udzielał się tu niejaki Mario 76 czy Mariusz 76 już nie pamiętam. Napisał coś takiego, że Jacek został aresztowany. Potem zniknął już z tego forum?

marvolo+IT
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: marvolo+IT »

Podsumujmy wszystkie dotychczasowe produkty Pana Jacka Wiśniowskiego

Kurs 1 milion
Kurs allegro
Kurs o atrakcyjności
Tabletki geniusz
Tabletki multivit
Książka "Rusz dupę"
Książka "Mistrzowie"
Płatne przejażdżki na torze
Produkt kosmetyczny skin.team
Reklama portalu znajomego do samodzielnego tworzenia stron www
Książki o m.i.n Benjaminie Franklinu, które pokazywał na filmach a sprzedaje na swoim koncie allegro

nie licząc książek i kursów o tematyce erotycznej. Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to kanał sprzedażowy?

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Co u konkurencji?

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Wyzwanie90dni i "nowa firma", filmik z 12 czerwca:
https://www.youtube.com/watch?v=x0yyE3ZoBl4

Jak na razie tak to działa, jak widać po ilości aukcji:
https://sipnati.com/

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

To jest wątek o Jacku Wiśniowskim.

Krzysiek Król jako >typowy kołcz< też ma za uszami to i owo, ale nie robi ludzi centralnie w wała.
I fajnie, że próbuje różnych nowych rzeczy.

Jacaznowuwtopa2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jacaznowuwtopa2 »

Pan Jacek wysłał kolejny mail o kursie, tym razem jednak pokazał zdjęcia z wynikami dwóch kursantów, screen z allegro i ebay.
"Jeden sprzedaję na Ebay, a drugi na Allegro.
Ten na Ebay, zarobił z tego 3 tys. zł w miesiąc.
Drugi z Allegro w 3 dni zarobił na jednym
przedmiocie 700 zł. Na zdjęciu są wyższe kwoty,
ale jak się odliczy koszt produktu, opłaty, podatki,
to tyle zostaje.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że oni nie
wyłożyli nic, ale to nic z własnej kieszeni w to,
żeby kupić towar i nim obracać i jeszcze zarabiać."
czy są jakieś osoby, które kupiły ten kurs?

nawijka166
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: nawijka166 »

Podłączam się do pytania. Chcę nauczyć się zarabiać na allegro, myśle o tym kursie za 600zł, jest sens w to inwestować? Spodziewam się jaka będzie odpowiedź, więc proszę o jakieś przykładowe kursy alternatywne. W tej kwestii akurat jestem jeszcze zielona.

ODPOWIEDZ