Uwaga!krzychu3_1989 pisze:TsunamiPL pisze:Amerykanie nie dali rady przebić 2800
sesja się jeszcze nie skończyła wiedź nie wiadomo
co do zmiany dźwigni to Mbank od dzisiaj już wszystko zmienił i wprowadził microloty także grać idzie
DayTrading: Poniedziałek 30.07.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.07.2018
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
SORKI po prostu nie sprawdzalem tylko powtorzylem za jakims analem tekst ze od srody czyli od 1 sierpnia
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A może akcja na skorelowanych parach USDCHF buy, USDJPY buy EURUSD sell GBPUSD sell
I tygodniowe świeczki zamkną się odwrotnie do tego co jest teraz.
Niezłe miejsce do tego, szczególnie EURUSD i USDCHF. I jeszcze swap korzystny.
I tygodniowe świeczki zamkną się odwrotnie do tego co jest teraz.
Niezłe miejsce do tego, szczególnie EURUSD i USDCHF. I jeszcze swap korzystny.
- spekulantnajlepszy
- Stały bywalec

Widze, że ktoś musi nawet przenosić konto demo bo obniżają dźwignię. Co to się porobiło 
spekulantnajlepszy pisze:Widze, że ktoś musi nawet przenosić konto demo bo obniżają dźwignię. Co to się porobiło
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ostatnio mial w tmsie ciekawe gdzie teraz wskoczy
swiezak
daj znac cypr czy malta
swiezak
daj znac cypr czy malta
- krzychu3_1989
- Pasjonat

Praktycznie dziś ucieli gałąź, na której siedzieli. Ja musze zaczynać od nowa. Wszystkie moje kreski diabli wezmą.. PS. Jest jakiś sposób żeby je przenieść do innego broka z MT4???
Ostatnio zmieniony 30 lip 2018, 21:10 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk

Tak, musisz przekopiować foldery MQL4 i templates.Świeżak44 pisze:Praktycznie dziś ucieli gałąź, na której siedzieli. Ja musze zaczynać od nowa. Wszystkie moje kreski diabli wezmą.. PS. Jest jakiś sposób żeby to przenieść do innego broka z MT4???
Ewentualnie profiles i Sounds.
Jeżeli zapisywałeś szablony, to będziesz miał kreski.
Jeżeli nie, to twoja strata.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2018, 21:12 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
'Plik > profile> zapisz' tylko nie wiem czy zadziała bo różny broker - różne nazwyŚwieżak44 pisze:Praktycznie dziś ucieli gałąź, na której siedzieli. Ja musze zaczynać od nowa. Wszystkie moje kreski diabli wezmą.. PS. Jest jakiś sposób żeby to przenieść do innego broka z MT4???
a kreski to 'wykresy>szablon>zapisz'