DayTrading: Poniedziałek 30.07.2018
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.07.2018
Apropos EURUSD, to patrzy ktoś z was na COT?
COT daje sporą podpowiedź co robią grubasy, a u nich coraz więcej Longów.
COT daje sporą podpowiedź co robią grubasy, a u nich coraz więcej Longów.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
OD SRODY BEDZIE TEN NUMER Z DZWIGNIA WIEC JAK PISALEM
wg mnie w cos mocno uderza a przynajmniej ja bym tak zrobil na miejscu spekuly
takze kontrolka i najwyzej podlaczec sie z trendem
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Jaki numer z dźwignią?XAB pisze:OD SRODY BEDZIE TEN NUMER Z DZWIGNIA WIEC JAK PISALEM
U mnie od dzisiaj jest już nowa dźwignia.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Ja tam mam konto w Alpari. Polecam - wypłaty do 24 godzin. Sprawdzane już przeze mnie kilka miesięcy. I ok jak na razie.
Dźwignia nawet do 1000 jak ktoś chce
Dźwignia nawet do 1000 jak ktoś chce
VSA
Na chwile obecną nie ma sensu grać. Depo za 0,5l na DAX-ie ponad 35k.. zysk malutki. Na telefonie i na stronie wykres się zacina, nie mogę teraz skłądać zlecen, albo wszystko sę zamrać. JEDNA WIELKA PORAŻKA.... No i wymiotło mi +21k , które ugrałem na jednym koncie demo.. Oddajcie moje pieniądze z demo łajdaki!!!! :
Praktycznie zaczynam od początku.. szukam brokera za granicą i przenosze system itd.. Zaczne od ICM.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Jaki numer z dźwignią?fx-technik pisze:XAB pisze:OD SRODY BEDZIE TEN NUMER Z DZWIGNIA WIEC JAK PISALEM
U mnie od dzisiaj jest już nowa dźwignia.[/ ciekawe xab jakiego masz Broka ze u ciebie zmiana od środy? Mam nadzieje że nie paint brokers

Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
- krzychu3_1989
- Pasjonat
TsunamiPL pisze:Amerykanie nie dali rady przebić 2800
sesja się jeszcze nie skończyła wiedź nie wiadomo
co do zmiany dźwigni to Mbank od dzisiaj już wszystko zmienił i wprowadził microloty także grać idzie

Dokładnie. Nie ma co już grać u naszych brokerów. Dajcie proszę namiar na tego australijskiego brokeraŚwieżak44 pisze:Na chwile obecną nie ma sensu grać. Depo za 0,5l na DAX-ie ponad 35k.. zysk malutki. Na telefonie i na stronie wykres się zacina, nie mogę teraz skłądać zlecen, albo wszystko sę zamrać. JEDNA WIELKA PORAŻKA.... No i wymiotło mi +21k , które ugrałem na jednym koncie demo.. Oddajcie moje pieniądze z demo łajdaki!!!! :Praktycznie zaczynam od początku.. szukam brokera za granicą i przenosze system itd.. Zaczne od ICM.

PiS forever