dlatego edek urosl a jutro draghi
i nie klocic sie bo to dziala na cisnienie a jest za goraco na dworze

xhDog pisze:Ha haha ostatnio jak wykresy zaklinales i nie wyszło kilka razy pod rząd to podwinales ogon i uciekles z forum. Ale za to jak wyjdzie Ooooooo tak, wtedy to lubisz grać bohatera i się tym chwalic. I broń boże, żeby ktoś skrytykował to co wrzuciles, albo się z tym nie zgodził. Ktos faktycznie powinien czasem zjeść snickersa. Żal to mi było trochę ciebie jak edek się sypal z 1.24 na 1.15 a ty szukales L podczas tej drogiKermit pisze:narazie to Ty cwaniakujesz... orgr byl pokazany wczoraj - zanim sie zrealizował - byl w kierunku trendu h1 jako formacja kontynuacji, zawieszony jako czesc fali 4 na szczycie fali 1, ale to trzeba wiedziec wczesniej, a nie po czasie komentowac. Jak żal d...pe ściska to zjedz snickersa.
EOT i wielu pipsów, mniej stresu
przejrzalem Twoich ostatnich 40 postów - na wiecej szkoda mi czasu. Az dwa z nich zawierały jakiekolwiek wykresy. Reszta to głupoty, których nie powstydziłby się Świeżak. O czym ja mam z Toba rozmawiac? Najlepiej nic nie robic i nie wrzucac wtedy jest sie czystym. Mnie krytyka nie przeszkadza - ale na trolling mam uczulenie. ŻegnamxhDog pisze:
Ha haha ostatnio jak wykresy zaklinales i nie wyszło kilka razy pod rząd to podwinales ogon i uciekles z forum. Ale za to jak wyjdzie Ooooooo tak, wtedy to lubisz grać bohatera i się tym chwalic. I broń boże, żeby ktoś skrytykował to co wrzuciles, albo się z tym nie zgodził. Ktos faktycznie powinien czasem zjeść snickersa. Żal to mi było trochę ciebie jak edek się sypal z 1.24 na 1.15 a ty szukales L podczas tej drogi
to samo co kolega...ile wykresów wrzuciles? Chetnie porozmawiam o Twoich niewidzialnych wykresach. Bo skomentowac wykres kogos jest łatwo niezaleznie czy pojdzie w dobra czy w zla strone, ale podac argumenty w czasie rzeczywistym i pokazac na swoim wykresie czemu ma pojsc tak, a nie inaczej to już ciezko, prawda? Nie chodzi o to kto ma racje tylko żeby wogole komentowac jakies zagrania dobre czy zle innych to wypada miec wlasne zdanie wyrobione i poparte argumentami.Sinus pisze: Kermit, on ma trochę racji. Sam pamiętam jak szukałeś L, jak wszystko się sypało. Nawet wtedy bana dostałem, bo śmiałem to zauważyć. Teraz gram zgodnie z tym co rysujesz. Zobaczymy.