Ja nie mam zamiaru spełniac zadnego warunku. Po prostu założe sobię konto za granicą w jakims normalnym kraju ,na takich warunkach które mi odpowiadają bo to sa moje ciężko zarobione pieniadze i moja sprawa jak nimi obracam. Komuniści myślą że wiedza lepiej jak to robić?? K.. , nie sądze..eliroPL pisze:ja spełniłem 1 i 3 warunek
również nie będę poświadczać nieprawdy
spieprzam do Australi , broka i konto już mam
DayTrading: Środa 25.07.2018
Re: DayTrading: Środa 25.07.2018
					Ostatnio zmieniony 25 lip 2018, 13:42 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- fx-technik
 - Fanatyk

Raczej wraca - komuna i faszyzm.Świeżak44 pisze:Ja nie mam zamiaru spełniac zadnego warunku. Po prostu założe sobię konto za granicą na takich warunkach które mi odpowiadają. Zrobie to z czystej przekory, bo nie lubie jak ktoś mi stawia jakieś warunki. Komuna sie skończyła!eliroPL pisze:ja spełniłem 1 i 3 warunek
Tyle, że pod przykrywką.
Za komuny rządził Pierwszy Sekretarz PZPR, dzisiaj jest to Prezes PiS.
					Ostatnio zmieniony 25 lip 2018, 13:44 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Kto złapał teraz DAX-a na spadku?? Ja troche złapałem.. nie tyle jak bym chciał ale +5k w pare minut wpadło. 
-- Dodano: 25 lip 2018, 13:59 --
Jednak to po po prostu trzeba przypilnować...
-- Dodano: 25 lip 2018, 14:03 --
komuna wraca i to na wielku szczeblach. Kazdy telefon to szpieg. Prawo zmieniaja tak żeby nas szpiegowac. We wszystko sie wtracają, oczywiście niby dla dobra, ale komunisci też chcieli uszczęśliwić ludzkość. co z tego wyszło to wiemy. PIS ma ciągoty też do takich akcji, tak samo UE. Zabierają nam wolnośc po prostu. Rolnik ma ziemie, ale nie może jej sprzedac miastowemu, bo ustawa zakazuje. Za komuny tez były podobne przepisy utrudniajace obrót ziemia, czyli podstawową własnoscia człowieka.

-- Dodano: 25 lip 2018, 13:59 --
Jednak to po po prostu trzeba przypilnować...
-- Dodano: 25 lip 2018, 14:03 --
komuna wraca i to na wielku szczeblach. Kazdy telefon to szpieg. Prawo zmieniaja tak żeby nas szpiegowac. We wszystko sie wtracają, oczywiście niby dla dobra, ale komunisci też chcieli uszczęśliwić ludzkość. co z tego wyszło to wiemy. PIS ma ciągoty też do takich akcji, tak samo UE. Zabierają nam wolnośc po prostu. Rolnik ma ziemie, ale nie może jej sprzedac miastowemu, bo ustawa zakazuje. Za komuny tez były podobne przepisy utrudniajace obrót ziemia, czyli podstawową własnoscia człowieka.
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nie OTAKE Polskę walczyłemfx-technik pisze:Raczej wraca - komuna i faszyzm.Świeżak44 pisze:Ja nie mam zamiaru spełniac zadnego warunku. Po prostu założe sobię konto za granicą na takich warunkach które mi odpowiadają. Zrobie to z czystej przekory, bo nie lubie jak ktoś mi stawia jakieś warunki. Komuna sie skończyła!eliroPL pisze:ja spełniłem 1 i 3 warunek
Tyle, że pod przykrywką.
Za komuny rządził Pierwszy Sekretarz PZPR, dzisiaj jest to Prezes PiS.
- F-You Money
 - Pasjonat

GBP/JPY na minima dnia z tendencja do dalszego spadku do końca sesji USA

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Implementujemy Dyrektywę UE, której jesteśmy częścią.
To nie wina Polski, ani brokerów.
-- Dodano: śr 25-07-2018, 14:13 --

To nie wina Polski, ani brokerów.
-- Dodano: śr 25-07-2018, 14:13 --
Też tak to widzę, ale rzeźnik lubi zaskoczyć.F-You Money pisze:GBP/JPY na minima dnia z tendencja do dalszego spadku do końca sesji USA
The only way is up
ale spoko pis ma 2 kadencje jak w banku dobrze jak nie 3
a junkers w takim wypadku to sekretarz POP a moze merkel ha ha haaaaaaa

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-- Dodano: śr 25-07-2018, 14:35 --

Jasne już to widzę,niech dorzucą jeszcze parę podatków to zobaczymy kto na nich zagłosujeMERLIN pisze:XAB pisze:ale spoko pis ma 2 kadencje jak w banku dobrze jak nie 3
Rynek dzisiaj jest tragiczny. Trzymają przez EBC.

The only way is up
						- F-You Money
 - Pasjonat

Najbardziej z par JPY klarowny co do handlu jest USd/JPY. Na kupno, dość długa konsolidacja trwała i wygląda na silny popyt

Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money