Ty niestety nie potrafisz jak dotąd.
Przykre to... no ale troluj dalej w tym jesteś dobry

Na koniec powiem ci, że wszystkie te "od 8 ostatnich lat Polcy i Polacy" itp. brednie już mi wychodzą bokiemunruhe pisze:Widzisz Cblondyn, xhdog potrafił się merytorycznie odnieść.
Ty niestety nie potrafisz jak dotąd.
Przykre to... no ale troluj dalej w tym jesteś dobry
O to Ty już starszy człowiek jesteś.Cblondyn pisze: Na koniec powiem ci, że wszystkie te "od 8 ostatnich lat Polcy i Polacy" itp. brednie już mi wychodzą bokiem
Propagandy nasłuchałem się dość do porzygania za PRLu
Niemniej życze powodzenia i miłego wieczoru
Ok, to wtedy sobie pogadamyCblondyn pisze: Niedługo sie przekonasz na własnej skórze czym jest PRL. I to pewnie szybciej niz ci sie zdaje. Po tym jak nas wykopią z Unii Europejskiej. Bo wszystko na to wskazuje i jest kwestią czasu. Wtedy sobie ponowie pogadamy
Jeśli w ogóle będzie gdzie.
Na tym koncze i na razie
Niedługo sie przekonasz na własnej skórze czym jest PRL. I to pewnie szybciej niz ci sie zdaje. Po tym jak nas wykopią z Unii Europejskiej. Bo wszystko na to wskazuje i jest kwestią czasu. Wtedy sobie ponowie pogadamyunruhe pisze: Ja niestety lub stety PRLu nie pamiętam.
Dokładnie. Może się to okazać prawdą i to wprowadzą, może mają taki pomysł, ale ostatecznie z niego zrezygnują, a może to plotka i nic takiego nie planowali.unruhe pisze:Co PIS z tym zrobi to się dopiero okaże.
Widzisz, ja zadałem sobie odrobinę trudu i poświęciłem 5 minut jakże cennego życiaunruhe pisze:Ciągle tylko straszenie PISem a lemingi każdą bzdurę uwierzą co jakaś gazeta napiszę.
Dokładnie. Kraina mlekiem i miodem płynąca.unruhe pisze: Katastrofy nie ma, dziura budżetowa była o prawie połowę mniejsze w 2017 roku niż za poprzedniej ekipy (rok 2015)
I to pomimo tych wszystkich programów socjalnych PISu.
Raitingi nie spadają, złotówka też się jakoś trzyma, w ZUSie sytuacja najlepsza od lat.
to tłumaczy dlaczego łykasz to wszystko jak młody pelikan.unruhe pisze:O to Ty już starszy człowiek jesteś.Cblondyn pisze: Na koniec powiem ci, że wszystkie te "od 8 ostatnich lat Polcy i Polacy" itp. brednie już mi wychodzą bokiem
Propagandy nasłuchałem się dość do porzygania za PRLu
Niemniej życze powodzenia i miłego wieczoru
Ja niestety lub stety PRLu nie pamiętam.
Właśnie, więc nie ma co na razie siać fermentu, że każdy obywatel będzie płacić.xhDog pisze:Dokładnie. Może się to okazać prawdą i to wprowadzą, może mają taki pomysł, ale ostatecznie z niego zrezygnują, a może to plotka i nic takiego nie planowali.unruhe pisze:Co PIS z tym zrobi to się dopiero okaże.
Ale ja nic takiego nie napisałemxhDog pisze:Dokładnie. Kraina mlekiem i miodem płynąca.
Tu też sie zgodzęxhDog pisze:Na zakończenie powiem tylko tyle, że ja nie chcę sędziego, który kradnie batoniki czy gumy turbo, ale nie chcę też sędziego, który w obawie przed dyscyplinarką będzie ferował wyroki, których chce rząd.
To wszystko z mojej strony. Kończe tą polityczną dyskusję i pozdrawiam
Jakie wszystko ?irmentruda pisze: to tłumaczy dlaczego łykasz to wszystko jak młody pelikan.
Tak,tak, wszystkich przeciwników politycznych wsadzą do więzieniamaccyw pisze:unruhe - jeszcze trochę a kolego nie uświadczysz żadnej mojej wypowiedzi odnośnie tradingu, a wiesz czemu ? Bo mnie ściągą Twoje PiSiory za dozwoloną krytykę ich pojebanej partii...poważnie.
maccyw pisze:Ewentualnie mogą jeszcze zablokować wszystkie strony i fora gdzie ludzie będą okazywać swoje niezadowolenie z ich nieudolnych i złodziejskich rządów: http://natemat.pl/244023,pis-chce-ocenz ... ablokowana
Albo zablokują strony z filmami, może to Ci pomoże w prawidłowy sposób ich ocenić![]()
I straszenia Pisem ciąg dalszyBlokada, którą planuje Prawo i Sprawiedliwości ma obejmować wszystkie miejsca oferujące dostęp do nielegalnych towarów i usług.
Tak, tak ich też pisory zamkną, wszystkich zamknąmaccyw pisze:Maluczkich przedsiębiorców należy natomiast rozjebać JPKami oraz split paymentami, nie wiem czy wiesz że w marcu PiSiory wymyśliły ustawę gdzie do KRS sprawozdania nie złożysz bez elektronicznego podpisu za który oczywiście...trzeba zapłacić. Ich pomysł spowodował totalną zwiehe systemu. Zresztą porozmawiaj z dowolnym adwokatem / radcą prawnym, takowi szybko Ci uzmysłowią co zrobił PiS z systemem prawnym w Polsce. Chyba że adwokaci i radcowie też powinni zostać zamknięci bo przecież są kastą złodziei i oszustów.
A wiesz, że po okresie deflacji w Europie i w Polsce, teraz wróciłą inflacjamaccyw pisze:Nie wiem czy nie zauważyłeś obecnej inflacji która wzrasta, nie będę nawet tłumaczył czym to jest spowodowane - powinieneś wiedzieć, jesteś traderem.
Co do wyciągania kasy od podatników to bardzo daleko im do poprzedników.maccyw pisze:A xDog bardzo dobrze temat ujął - w skrócie, takiej propagandy jaka jest w PL obecnie jeszcze chyba Polska od komunizmu nie widziała i początkowo się temu przyglądałem a obecnie zaczynam się tego brzydzić. Co do unijnej dyrektywy - tak, pewnie może i jest w tym koncept który wyszedł ze strony UE tylko PiSiory kopiują wszystko z UE wyłącznie w zakresie którym im pasuje i jeszcze dostosowują do siebie tak aby jak najwięcej kabzy od podatników wyciągnąć. Wszakże w kwestiach które im nie leżały UE nigdy nie posłuchali a przykładów daleko szukać nie trzeba - rozbiórka TK, rozbiórka SN, wycinka puszczy. A to tylko wierzchołek góry lodowej.
Dobrze maccyw, to skupmy się na tradingu i zostawmy politykę obok.maccyw pisze:uruhe - i jeszcze jedno, tak skupię się na tradingu obecnie robię pewien wynik który będę dalej tu publikował + częśc wejśc tak to planuje. Ale jest mi po prostu żal patrząc na to co oni wyprawiają z tym krajem i jak go reprezentują (wypowiedzi Pawłowicz z PiS, posłuchaj dobrze Ci to zrobi) tym bardziej, że jako naród patrząc na inne kraje ościenne a nawet i nie tylko ościenne, uważam że mamy prawo być dumni z tego jak nasz kraj się rozwinął i do czego doszliśmy pomimo różnych nieszczęść (II WŚ, żelazna kurtyna). Czasami jadąc za granicę człowiek stwierdza - zaraz, zaraz tu wcale nie jest lepiej niż u nas wprost przeciwnie. Niemniej jednak długo to już może nie potrwać jeżeli to dalej będzie wyglądać tak jak wygląda i nie musisz mi wierzyć ale wspomnisz moje słowa (chociaż mam szczerą nadzieje że nie). Trudno rozwijać cokolwiek w kraju w którym miażdży się przedsiębiorców i to bynajmniej nie tych z listy 100 najbogatszych ale tych mniejszych. To nie kolosy typu TESCO odczują split payment i JPK tylko właśnie mikro i mali przedsiębiorcy, którzy upadną pod natłokiem mnożących się przepisów, kar a Ty, ja i inni pozostaniemy na łasce i niełasce korporacji.