Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
-
- Maniak
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
to nie ma znaczenie czy biała czy czerwona, ideologia jest nieważna, ideologia służy tylko do legitymizacji władzy i prania mózgów podwładnym i funkcjonariuszom systemu.
unruhe - specjalnie dla Ciebie
https://msp.money.pl/wiadomosci/podatki ... 12437.html
I właśnie to miałem na myśli pisząc kilkanaście postów wcześnie poniższe (mam nadzieję, że TERAZ JUŻ ZROZUMIESZ):
I właśnie to miałem na myśli pisząc kilkanaście postów wcześnie poniższe (mam nadzieję, że TERAZ JUŻ ZROZUMIESZ):
BTW. Wchodzi w 2020r. jedyna nadzieja w tym, że już nie zostaną wybrani na następną kadencję. Ale widząc nastroje w społeczeństwie wychodzi na to, że już nie zostaną. Aha, i znowu wina PO bo to już za PO ustawa ta była "projektowana" szkoda tylko że jak się okazuje PiSiory zmieniły jej założenia. Banda hipokrytów.maccyw pisze: Maluczkich przedsiębiorców należy natomiast rozjebać JPKami oraz split paymentami, nie wiem czy wiesz że w marcu PiSiory wymyśliły ustawę gdzie do KRS sprawozdania nie złożysz bez elektronicznego podpisu za który oczywiście...trzeba zapłacić. Ich pomysł spowodował totalną zwiehe systemu. Zresztą porozmawiaj z dowolnym adwokatem / radcą prawnym, takowi szybko Ci uzmysłowią co zrobił PiS z systemem prawnym w Polsce. Chyba że adwokaci i radcowie też powinni zostać zamknięci bo przecież są kastą złodziei i oszustów.
-
- Stały bywalec
Hoho
Obsesja na temat PiSu wiecznie żywa.
Jak mnie wkurza PiS to sobie przypominam rudego z PO.
Teczowe baloniki i orła z czekolady. I oczywiscie analfabetę Komorowskiego.
I jest wszystko git.
Swoja drogą, najlepszym dowodem, na to, kto ma ochote upolityczniac sądy, sa te wszystkie grozby w kierunku rzadzacych "Jak przegracie wybory, to was posadzimy!"
Trzeba nie miec mózgu by nie widziec agresora.
Zycze cieplej celi i milego towarzystwa : )
I jest wszystko git.
Swoja drogą, najlepszym dowodem, na to, kto ma ochote upolityczniac sądy, sa te wszystkie grozby w kierunku rzadzacych "Jak przegracie wybory, to was posadzimy!"
To może nie wiesz, ale w każdym kraju demokratycznym za łamanie Konstytucji jest celaMylesgCopaleen pisze:Hoho
I jest wszystko git.

Czy to kulawy kurdupel czy ryży czy jeszcze inny

maccyw pisze:unruhe - specjalnie dla Ciebie
BTW. Wchodzi w 2020r. jedyna nadzieja w tym, że już nie zostaną wybrani na następną kadencję. Ale widząc nastroje w społeczeństwie wychodzi na to, że już nie zostaną. Aha, i znowu wina PO bo to już za PO ustawa ta była "projektowana" szkoda tylko że jak się okazuje PiSiory zmieniły jej założenia. Banda hipokrytów.maccyw pisze: Maluczkich przedsiębiorców należy natomiast rozjebać JPKami oraz split paymentami, nie wiem czy wiesz że w marcu PiSiory wymyśliły ustawę gdzie do KRS sprawozdania nie złożysz bez elektronicznego podpisu za który oczywiście...trzeba zapłacić. Ich pomysł spowodował totalną zwiehe systemu. Zresztą porozmawiaj z dowolnym adwokatem / radcą prawnym, takowi szybko Ci uzmysłowią co zrobił PiS z systemem prawnym w Polsce. Chyba że adwokaci i radcowie też powinni zostać zamknięci bo przecież są kastą złodziei i oszustów.
Widzę, że mne bardzo polubiłeś

Ale do rzeczy:
Projekt dopiero został skierowany do konsultacji, potem sejm, senat, więc jeszcze może się sporo zmienić na plus lub na minus.
Ale Ty już straszysz

Niedawno też straszyłeś jak to zabraknie pieniędzy w ZUS.
I nie wiem po czym wnosisz iż nie zostaną wybrani na następną kadencję ?
We wszystkich sondażach prowadzi PIS, z mniejszą lub większą przewagą.
Ale nawet jeśli za rok przegrają wybory to wygra je zapewne PO.
A PO będzie podnosić podatki 2 razy bardziej niż PIS.
A mieli już przygotowane kolejne podwyżki i nowe podatki do wprowadzenia.
-
- Stały bywalec
To co poszlo nie tak?
Zeby przegrac to chyba musieliby przejechac zakonnice na pasach czy jak to lecialo : )
Swieta trojca w zalaczniku
Wszystkich, którzy drą się w kierunku PAD „będziesz siedział” warto poinformować, że Prezydent będzie siedział, stał, leżał a w Juracie ma nawet szanse popływać! Wy zaś dalej będziecie bredzic jak potluczeni...
Zeby przegrac to chyba musieliby przejechac zakonnice na pasach czy jak to lecialo : )
Swieta trojca w zalaczniku
Wszystkich, którzy drą się w kierunku PAD „będziesz siedział” warto poinformować, że Prezydent będzie siedział, stał, leżał a w Juracie ma nawet szanse popływać! Wy zaś dalej będziecie bredzic jak potluczeni...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pożyjemy, zobaczymyMylesgCopaleen pisze:, że Prezydent będzie siedział, stał, leżał a w Juracie ma nawet szanse popływać! Wy zaś dalej będziecie bredzic jak potluczeni...

Mam nadzieje, że kiedyś prawo, prawo stanowić będzie.
Rozumiem, że pojawiłeś się na forum w konkretnym celu

I na pewno nie jest to forex

-
- Stały bywalec
Posmiac sie z platfusow zawsze lubie.Cblondyn pisze:Pożyjemy, zobaczymyMylesgCopaleen pisze:, że Prezydent będzie siedział, stał, leżał a w Juracie ma nawet szanse popływać! Wy zaś dalej będziecie bredzic jak potluczeni...
Mam nadzieje, że kiedyś prawo, prawo stanowić będzie.
Rozumiem, że pojawiłeś się na forum w konkretnym celu
I na pewno nie jest to forex

Widze ze nick jak i kolor wlosow to nie przypadek

No, faktycznie trzeba go nie mieć ...W zasadzie to samo może Ci napisać on i każdy inny nie będący zwolennikiem PiSiorów. Tyle, że w Twoim przypadku zdawałby się to potwierdzać poziom Twojej argumentacji (a raczej brak jakiejkolwiek argumentacji, a jedynie zwykła pyskówka).MylesgCopaleen pisze:Trzeba nie miec mózgu by nie widziec agresora.
Unruhe - w skrócie
I nie wiem po czym wnosisz iż nie zostaną wybrani na następną kadencję ?
We wszystkich sondażach prowadzi PIS, z mniejszą lub większą przewagą.
Rzeczywiście prowadzi w sondażach...na wsiach. I nie, nikomu nie zamierzam ubliżać, ale taka prawda. Tymczasem polskie wsie zamieszkuje raczej mniejszy % osób niż miasta. Jakkolwiek, miałeś kiedykolwiek możliwość wypełnienia takiego sondażu / ankiety ? Bo jak nigdy, więc do dupy z takimi sondażami. Ja to wnioskuję po liczbie grup społecznych coraz mocniej wnerwionymi ich rządami. Wkurwili prawników, przedsiębiorców, emerytów, hazardzistów (w tym zwyczajnych ludzi lubiących uprawiać bukmacherk itp), kierowców, a ostatnio nawet łysi (kibole ?) byli rozsierdzeni pod sejmem (chyba że to lewacka telewizja kłamie, no bo jakże).
Natomiast co za różnica czy ktoś podniesie podatek o 1% czy wepchnie w pizdu "cichych" opłat ?
Masz http://www.newsweek.pl/biznes/gospodark ... 408,1.html
Sejm uchwalił opłatę emisyjną – 10 groszy do każdego litra paliwa.
No ale tak, jedyna prawda którą można usłyszeć to prawda w TVP. Onet, o2, wp, businessinsider - złe. Money, Bankier - złe. Rp.pl - też złe. Doprawdy ? Czyli cała prasa kłamie, o kurwa ale jestem zmanipulowany...
Przy okazji, wspominałem już wcześniej o tej opłacie. No ale po co się przejmować, przecież to dopiero jest na etapie "konsultacji".
Projekt dopiero został skierowany do konsultacji, potem sejm, senat, więc jeszcze może się sporo zmienić na plus lub na minus. Ale Ty już straszysz
Ja straszę ? Nie, skądże. Do 2020 myślę że sam będziesz miał ich dość, poczekaj tylko jeszcze trochę a będzie Cię można na Wiejskiej spotkać. Problem jest taki że w ich przypadku jakiekolwiek konsultacje zazwyczaj nie istnieją, oni po prostu są jak buldożer walą do przodu choćby po trupach, a kluczowe ustawy są przegłosowywane w nocy po ich wcześniejszym napisaniu "na kolanie".
-
- Maniak
a ja sobie przypominam policyjne konfetti, szczerbatego posła w starych butach i "niezależnych" polityków na kolanach przed watykańskimi funkcjonariuszami.MylesgCopaleen pisze:Hoho
I jest wszystko git.