GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Dobra problem już się rozwiązał jak zwykle okazało się to pierdołą. Nie było wskaźnika MA in Color.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Na tej stronce są 2 ciekawe artykuły do gamma - warto przeczytać.
http://www.traderslaboratory.com/forums ... st264.html

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

Witam - dziś jestem pierwszy raz na tym forum. Tematy ciekawe i informacji mnustwo! Zaczynam rozgryzać system GMMA z pierwszej strony. Oj ... jest nad czym myśleć. No i chwała temu koledze, który się nim podzielił. Pozdrawiam forumowiczów. Hej! :wink:

awans
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: awans »

Witam

Również zaczynam stosować Gmma od kilku dni i trzeba przyznać że wskaźnik jest bardzo obiecujacy. Jedno jest pewne trzeba się z wykresem oswoić. Ja w tej chwili gram tylko na E/U jakos nie moge sobie narazie poradzic z innymi parami. Brardzo bym prosił jesli to możliwe kto gra nadal z powodzeniem na Gmma o jakies wskazówki i opinie z uzytkowania - chyba że wszyscy tak kosza pipsy że nie ma czasu na pisanie. Na jakich TF najlepiej się spisuje?. Wg moich obserwacji dobrze idzie na 1M 5M 15M
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

W sumie to TF zależy tylko i wyłącznie od Twoich upodobań. Warto jednak stosować kilka TF i porównywać sytuację. Ja staram się wchodzić tylko zgodnie z kierunkiem wyższego trendu.

master3333
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: master3333 »

Witam , czy moglby ktos podac numer strony na ktorej sa opisane zasady kiedy zakladac pozycje tym systemem?

Awatar użytkownika
marcin.lisiecki
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin.lisiecki »

master3333 pisze:Witam , czy moglby ktos podac numer strony na ktorej sa opisane zasady kiedy zakladac pozycje tym systemem?
Bede szczery - jesli nie chce Ci sie poszukac tego typu opisow samodzielnie, to daj sobie spokoj z forexem, bo tylko stracisz pieniadze. Tu nie ma drogi na skroty. Pewnie nie to chciales uslyszec, ale tak to wyglada w rzeczywistosci.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Dokładnie tutaj samodzielnosc i samouctwo to podstawa--to trzeba robić dla przyjemności i to musi cieszyć(na początku nauka a potem trading) -jeśli dla samych pieniędzy to sory ale pomyliłes sie,...
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Awatar użytkownika
KRZYSIEKG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KRZYSIEKG »

Witam forumowiczów ! Życzę Najlepszego w Nowym Roku ... i dużo pipsów na + !!!
Mam prośbę - na stronie 55-ej tego forum kolega Eko dał namiar na wskaźnik snajper : http://www.forex-tsd.com/indicator-meta ... igger.html Po wejściu na tę stronę w zakładce Attached files znajdują się pliki snajpera. No tak... Ale po kliknięciu na te pliki wyskakuje strona z rejestracją. No i tu jest szkopuł, bo po rejestracji nie wiem gdzie to może być. Może mi ktoś życzliwy poradzi jak to ściągnąć, albo może kolega Kuguar podrzuci , bo wychodzę już z siebie...
Co do templatów ściągniętych z pierwszych stron tego forum ,to nic dodać , nic ująć , wszystko śmiga że hej! Jestem pod wrażeniem.Tylko kolory moich średnich GMMA się trochę różnią , nawet po włączeniu MA in color , ale to już właściwie szczegół. Grunt , że zasady wejść i wyjść są gruntownie wyjaśnione i czytelnie opisane na screenach.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ... Hej :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Your welcome ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ