DayTrading: Czwartek 19.07.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 lip 2018, 00:00

Wzrost
1
20%
Bez zmian
1
20%
Spadek
3
60%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 19.07.2018

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Kusus pisze:Pojebalo ich czy jak? 100 w dol 50 w gore 150 w dol 100 w gore 80 w dol :p to juz do kasyna lepiej isc :)
no proste ;] przynajmniej runda trwa kilka sekund :D
i co Trump by nie powiedział to i tak wypadnie czarne :D
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

navik pisze:no nie ma :lol:
ale wiesz ,że ja byk niereformowalny jestem , i dzień wolny mam to nachapać sie chce na m5 i m1 za cały tydzien....

...bosze... skróć mi męki i urwij ten pusty łeb :wpale:

najlepszy trade jaki dziś miałem na g/j to właśnie ten na obrazku na s ... jeden jedyny na s :lol: :wpale:
L to EG

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

HAHAHA. Trump szanuje niezależność FED-u, ale chce uzmysłowić Powellowi, że nie jest "happy" z powodu podwyżek stóp procentowcyh i silnego dolara : ) Subtelny jak strzał w pysk : )
Cóż poszedł przekaz, czekam na reakcje hmm, szefa FED-u ; )

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

barabaszek pisze:HAHAHA. Trump szanuje niezależność FED-u, ale chce uzmysłowić Powellowi, że nie jest "happy" z powodu podwyżek stóp procentowcyh i silnego dolara : ) Subtelny jak strzał w pysk : )
czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

PipsKong pisze:
barabaszek pisze:HAHAHA. Trump szanuje niezależność FED-u, ale chce uzmysłowić Powellowi, że nie jest "happy" z powodu podwyżek stóp procentowcyh i silnego dolara : ) Subtelny jak strzał w pysk : )
czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]
USA już siedzi w L, co to oznacza, zobaczycie w ciągu 2-3 tygodni. Oni nie wchodzą na kilkadziesiąt pipsów :)
The only way is up

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

TsunamiPL pisze: USA już siedzi w L, co to oznacza, zobaczycie w ciągu 2-3 tygodni. Oni nie wchodzą na kilkadziesiąt pipsów :)
:564: :564: :564: dlatego gram na czarne 8) 8) 8)

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

Kluczowe imo są SP, ale komentarze mogą namieszać intraday.
Byczki dolarowe zbyt pewne siebie były dzisiaj ; )

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

PipsKong pisze:
brawo TY... wczorajsza podbitka była za słaba i za mało zapakowało L, po dzisiejszej podbitce juz bessa na dolarze i armageddon wieszczony... wiec w sam raz na paliwo dla dolarowych bykow... bedzie corrida IMO :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Kermit pisze:
PipsKong pisze:
brawo TY... wczorajsza podbitka była za słaba i za mało zapakowało L, po dzisiejszej podbitce juz bessa na dolarze i armageddon wieszczony... wiec w sam raz na paliwo dla dolarowych bykow... bedzie corrida IMO :D
Ale teraz kwestia czy to koniec już tej podbitki, czy jutro jeszcze dołożą i dopiero w przyszłym tygodniu zjazd, jeżeli w ogóle?
PiS forever

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Kermit pisze:
no tak bym to widział jakbym miał wykosić płotki … :564: :564:
teraz nowe minimum … Lki wykoszone i lecimy UP , ale to tylko analiza po pijaku :P

Zablokowany