no proste ;] przynajmniej runda trwa kilka sekundKusus pisze:Pojebalo ich czy jak? 100 w dol 50 w gore 150 w dol 100 w gore 80 w dolto juz do kasyna lepiej isc

i co Trump by nie powiedział to i tak wypadnie czarne

no proste ;] przynajmniej runda trwa kilka sekundKusus pisze:Pojebalo ich czy jak? 100 w dol 50 w gore 150 w dol 100 w gore 80 w dolto juz do kasyna lepiej isc
L to EGnavik pisze:no nie ma![]()
ale wiesz ,że ja byk niereformowalny jestem , i dzień wolny mam to nachapać sie chce na m5 i m1 za cały tydzien....
...bosze... skróć mi męki i urwij ten pusty łeb
najlepszy trade jaki dziś miałem na g/j to właśnie ten na obrazku na s ... jeden jedyny na s![]()
czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]barabaszek pisze:HAHAHA. Trump szanuje niezależność FED-u, ale chce uzmysłowić Powellowi, że nie jest "happy" z powodu podwyżek stóp procentowcyh i silnego dolara : ) Subtelny jak strzał w pysk : )
Cóż poszedł przekaz, czekam na reakcje hmm, szefa FED-u ; )
USA już siedzi w L, co to oznacza, zobaczycie w ciągu 2-3 tygodni. Oni nie wchodzą na kilkadziesiąt pipsówPipsKong pisze:czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]barabaszek pisze:HAHAHA. Trump szanuje niezależność FED-u, ale chce uzmysłowić Powellowi, że nie jest "happy" z powodu podwyżek stóp procentowcyh i silnego dolara : ) Subtelny jak strzał w pysk : )
Cóż poszedł przekaz, czekam na reakcje hmm, szefa FED-u ; )
TsunamiPL pisze: USA już siedzi w L, co to oznacza, zobaczycie w ciągu 2-3 tygodni. Oni nie wchodzą na kilkadziesiąt pipsów
brawo TY... wczorajsza podbitka była za słaba i za mało zapakowało L, po dzisiejszej podbitce juz bessa na dolarze i armageddon wieszczony... wiec w sam raz na paliwo dla dolarowych bykow... bedzie corrida IMOPipsKong pisze:
czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]
Ale teraz kwestia czy to koniec już tej podbitki, czy jutro jeszcze dołożą i dopiero w przyszłym tygodniu zjazd, jeżeli w ogóle?Kermit pisze:brawo TY... wczorajsza podbitka była za słaba i za mało zapakowało L, po dzisiejszej podbitce juz bessa na dolarze i armageddon wieszczony... wiec w sam raz na paliwo dla dolarowych bykow... bedzie corrida IMOPipsKong pisze:
czytam to tak... tłum przerzuca się na L … więc powstaje czyszczenie tłumu czyli kolejne spadki … po czym edek UP ;]
no tak bym to widział jakbym miał wykosić płotki …Kermit pisze:
brawo TY... wczorajsza podbitka była za słaba i za mało zapakowało L, po dzisiejszej podbitce juz bessa na dolarze i armageddon wieszczony... wiec w sam raz na paliwo dla dolarowych bykow... bedzie corrida IMO