DayTrading: Czwartek 19.07.2018
Re: DayTrading: Czwartek 19.07.2018
Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobic 
 tak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną 

Imo może nie być tak prostoKusus pisze:Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobictak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną
To bedzie wlasnie mega zajebiscie proste.MERLIN pisze:Imo może nie być tak prostoKusus pisze:Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobictak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną
https://www.oanda.com/forex-trading/ana ... ion-ratios
Chetnych na sprzedaz dolca przybywa lawinowo i tak samo lawinowo beda im pekac depozyty
"...i Ty Brutusie..."?MERLIN pisze: Imo może nie być tak prosto
formacja "ale urwał", czyli flaga z wpisanym rgrem, w grze.
Jak dla mnie to dopiero w okolicach 1.14-1.1450 można próbować L z celem w strefie 1.2000-1.2050
https://www.tradingview.com/x/cv1ZbKgB/
https://www.tradingview.com/x/DfmrzgdE/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit H1 straszy oczywiście to tylko teoria  
 wcale nie muszę mieć racji  

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- kk.dreamer
 - Pasjonat

Merlin ubiegłes mnie. Stawiam na to samoMERLIN pisze:Kermit H1 straszy oczywiście to tylko teoriawcale nie muszę mieć racji
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nie twierdze ze bym nie chcial takiej promocji, ale raczej sie nie ludzilbym ze podbija... Swieczka tygodniowa bedzie IMO mocno niedzwiedzia... potem do czwartku korekta i konsola o zasiegu 100 pipsow i po Draghim dozynki - taki jest moj scenariusz bazowy

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wieczorne czyszczenie stopów 

-strong dollar puts the US at a disadvantage
-says Feds Powell is a very good man
- letting the Fed do what they feel is best
-"I'm not thrilled becausse we go up and every time they go up, they want to raise rates again."
Trump w swoim stylu - robcie co chcecie ....ale tak zeby bylo po mojemu.

-says Feds Powell is a very good man
- letting the Fed do what they feel is best
-"I'm not thrilled becausse we go up and every time they go up, they want to raise rates again."
Trump w swoim stylu - robcie co chcecie ....ale tak zeby bylo po mojemu.