Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobic tak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną
Kusus pisze:Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobic tak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną
Kusus pisze:Jutro dolar urzadzi taka rzeź miśkom że nie beda wiedzieli przez miesiac co ze soba zrobic tak mi sie wydaje. Tak sie dzisiaj pieknie ustawili ze nastepna figura nie bedzie rysowana linijką tylko miarką budowlaną
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie twierdze ze bym nie chcial takiej promocji, ale raczej sie nie ludzilbym ze podbija... Swieczka tygodniowa bedzie IMO mocno niedzwiedzia... potem do czwartku korekta i konsola o zasiegu 100 pipsow i po Draghim dozynki - taki jest moj scenariusz bazowy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-strong dollar puts the US at a disadvantage
-says Feds Powell is a very good man
- letting the Fed do what they feel is best
-"I'm not thrilled becausse we go up and every time they go up, they want to raise rates again."
Trump w swoim stylu - robcie co chcecie ....ale tak zeby bylo po mojemu.