DayTrading: Piątek 11.05.2018
Re: DayTrading: Piątek 11.05.2018
Rozwodu na razie nie będzie...
No ale tragedia wisi w powietrzu...
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Wal pan po kwiaty i czekoladki, póki jeszcze jest je komu dać 
@Dalan - ja do ciebie tego nie pisałem.
Nie wymagam od nikogo publikacji swoich wejść, ale przede wszystkim merytorycznej dyskusji, tak chociaż w 20% postów

@Dalan - ja do ciebie tego nie pisałem.
Nie wymagam od nikogo publikacji swoich wejść, ale przede wszystkim merytorycznej dyskusji, tak chociaż w 20% postów

Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 20:46 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo zadzwoń po Dedala to może razem coś wskóracie 
Cajto, usdchf i edek to mistrz BE dlatego tak rzadko tam grywam
a tak poza tematem to dzisiaj w Lodzi bylo mega oberwanie chmury i w pewnym momencie czułem sie jakbym nie jechał a płynął amfibią

Cajto, usdchf i edek to mistrz BE dlatego tak rzadko tam grywam

a tak poza tematem to dzisiaj w Lodzi bylo mega oberwanie chmury i w pewnym momencie czułem sie jakbym nie jechał a płynął amfibią

Co tam nawywijałeś ?jkar pisze:Rozwodu na razie nie będzie...
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Po pierwsze, to nikogo nie skrytykowałem.cajto pisze:Widzę większy sens w naszym "pierdzieleniu", niż w twoich wypowiedziach w dziale DT, które ostatnimi czasy skupiają się na wklejaniu pozycji post factum (oczywiście zyskownych) i na krytykowaniu innych.fx-technik pisze:Pierdzielicie o niczym:Pipsy trza brać kiedy okazja jest.
Po drugie, to nie wyobrażam sobie jak ja miałem wrzucić to zagranie przed faktem?
Ty chyba nie wiesz jak DJI chodzi na M1?
Ja poluję na okazję, a nie przewiduję jej.
Były konkretne warunki, które się zgrały w czasie, to nie ma czasu, żeby postować.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 20:55 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
ok cajto postaram się poprawić
.Tylko brak mi czasu na pełną merytoryzację na forum.Takie życie 

Piwko za dobrą radęcajto pisze:Wal pan po kwiaty i czekoladki, póki jeszcze jest je komu dać

-- Dodano: 11 maja 2018, 21:01 --
Sie ma Rzemieślnik , sor ...technik, ale zawsze...fx-technik pisze:Po pierwsze, to nikogo nie skrytykowałem.cajto pisze:Widzę większy sens w naszym "pierdzieleniu", niż w twoich wypowiedziach w dziale DT, które ostatnimi czasy skupiają się na wklejaniu pozycji post factum (oczywiście zyskownych) i na krytykowaniu innych.fx-technik pisze:Pierdzielicie o niczym:Pipsy trza brać kiedy okazja jest.
Po drugie, to nie wyobrażam sobie jak ja miałem wrzucić to zagranie przed faktem?
Ty chyba nie wiesz jak DJI chodzi na M1?
Ja poluję na okazję, a nie przewiduję jej.
Były konkretne warunki, które się zgrały w czasie, to nie ma czasu, żeby postować.
brawo Ty
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
a eurdaud tymczasem pieknie odbija juz 20 pestek caly czas utrzymując się w kanale z h4 a rgr tylko czeka na realizacje w next week no i piekny swap 
Co do Dadasa to wbrew pozorom ludzie których najmniej rozumiecie zarabiają Tutaj najwięcej.
a geniusz bardzo często bywa niepojęty.

Co do Dadasa to wbrew pozorom ludzie których najmniej rozumiecie zarabiają Tutaj najwięcej.

Osądzam jego sposób bycia, bo ten poznałem dość dobrze przez te kilka lat bytności na forach - jest trudny.
Jego gra jest na pewno tym, co rozumie i na czym się zna. Ewoluował na plus przez te kilka lat, ale to samo tyczy się ciebie, mnie Kermita, Tomasza i wielu innych.
Jego zarobki - nie wiem, nie widziałem, nie interesują mnie
Geniusz - na pewno nie.
Jego gra jest na pewno tym, co rozumie i na czym się zna. Ewoluował na plus przez te kilka lat, ale to samo tyczy się ciebie, mnie Kermita, Tomasza i wielu innych.
Jego zarobki - nie wiem, nie widziałem, nie interesują mnie
Geniusz - na pewno nie.
- fx-technik
- Fanatyk
Geniusze to już wszystko opisali, i to jest dostępne nawet za darmo w sieci.
Ja tylko wykonałem katorżniczą pracę, żeby zrozumieć o co im chodzi.
A tutaj widzę, że co poniektórzy mają pewność...
Na pewno, takich do geniuszy bym nie zaliczył.
-- Dodano: 11 maja 2018, 21:39 --
A ja wiem jedno - mój system działa, o ile trader trzyma się jego zasad. Ja tego nie tradowałem, bo mi godzina nie pozwala.
Ja tylko wykonałem katorżniczą pracę, żeby zrozumieć o co im chodzi.
A tutaj widzę, że co poniektórzy mają pewność...
Na pewno, takich do geniuszy bym nie zaliczył.
-- Dodano: 11 maja 2018, 21:39 --
A ja wiem jedno - mój system działa, o ile trader trzyma się jego zasad. Ja tego nie tradowałem, bo mi godzina nie pozwala.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !