DayTrading: Piątek 11.05.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 maja 2018, 00:00

Wzrost
4
57%
Bez zmian
3
43%
Spadek
0
Brak głosów

Liczba głosów: 7

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 11.05.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

podam wam temat byscie nie glowkowali za duzo
eur/dol
wg mnie wzrokowca najpierw rynek powinien zrobic 1,2030-70 i dopiero ruszy na te 1,18
co wy na to
ja wiem ze z dolcem zaczynaja mnozyc sie problemy jesli spada ale tak to z moich czasowek mi by wychodzilo
zas co do geniuszy
to daj im B oze zdrowie ale wiekszosc z nich ma tyle problemow w zyciu normalnym ze raczej tylko wspolczuc
na fx jest jeden wazny fakt
zakladasz plan ile chcesz zarobic w roku i jesli go zrealizowales powiedzmy w 8-10 mcy to juz jestes swego rodzaju geniuszem reszta to np w moim wieku spokojny sen
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Tak się sentymentalnie zrobiło to wstawiam jeden z Moich dzienników 2013. Zobacz Dadas, jak bardzo zmienil się Twoj trading od tamtego czasu?

sniper-bang-bang-t22804-40.html?hilit=snajper%20bang

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

hmm ... mam ochote zostawić sapine na weekend ( L ) .... zamknac czy zostawic -odwieczny dylemat ,
cos małego zostawie chyba ,ale decyzja zapadnie w ostatniej minucie handlu
bp jednak, trzeba sie zresetować .
udanego weekendu :564:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 22:03 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieśmiertelny Trader pisze:Tak się sentymentalnie zrobiło to wstawiam jeden z Moich dzienników 2013. Zobacz Dadas, jak bardzo zmienil się Twoj trading od tamtego czasu?

to jest swietne teksty i tyl typowe szalenstwo tamtych lat moje gratki :564: :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Nieśmiertelny Trader pisze:Tak się sentymentalnie zrobiło to wstawiam jeden z Moich dzienników 2013. Zobacz Dadas, jak bardzo zmienil się Twoj trading od tamtego czasu?

Ja pierdykam, czytam tą stronę a tam takie nicki jak Sildra i Zielona Mgiełka, Czuję się, jakby to było w czasach przed czasem :D
Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 22:02 przez cajto, łącznie zmieniany 2 razy.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Piękne czasy Panowie. Chyba najprzyjemniejsze dla Mnie na tym forum. Panowała jakaś taka aura tajemniczości, lekkość wypowiedzi. Przebywanie na tym forum to był FUN. Czułem się troche jak w sklepie z zabawkami. :) :564:

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

EURUSD respektuje wczorajszy sygnał L, który pokazywałem - można było ładnie wejść w pozycję na reteście przebitego oporu, który stał się wsparciem.
Teraz czekanie na zarobek do momentu pojawienia się sygnału S:)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Co do E/U, to dla mnie jest on w klinie zwyżkującym, górna banda wypada w strefie podażowej na ok 1.1980 i tam, po ewentualnym dojściu, szukałbym S. I na tenże S, gdybym grał na X dni, targetowałbym do strefy na 1.172x. Tyle mojego w szerszej perspektywie odnośnie E/U.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Trudno mi się odnieść, ponieważ jestem tu i teraz, a tamtego już nie pamiętam.
Pamiętam, że wtedy pisałem wątek na FF, bo tu mnie mocno gnębili co poniektórzy nieobecni.
Fakt taki, że na pewno nie jestem tym samym Dadasem, co wtedy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

dlatego poruszylem temat o edku do rozmyslan bo ja zakladalem ze ciut inaczej pojdzie dzis rynek
po prostu zejdzie gebiej i najwyzej wroci na nawet obecne zamkniecie
a nie zrobil tego piszesz 1,198 fakt ja zawsze ski zaczynam wczesniej wiec moze byc choc jak tam dojda to i zrobia podpuche wyzej by zachecic ze juz tylko wzrosty
z falek krotki czas wychodzi mi wyzej 1,2
tyle na noc trzymcie sie

-- Dodano: 11 maja 2018, 22:23 --

technik mniej piszesz mniej cie gnebia z toba tak niestety jest bo jak wskakujesz na swoj poziom konwersacji to juz nie zauwazasz ze ktos cie tylko podpuszcza a ty buczysz jak zgaszony motor przynajmniej z pol godziny

Zablokowany