DayTrading: Piątek 11.05.2018
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 11.05.2018
Pierdzielicie o niczym:
Pipsy trza brać kiedy okazja jest.Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Rzeczywiście ładny ten pinbar na USDX.Masz rację poczekajmy do zamknięcia tej świecy.
-- Dodano: pt 11-05-2018, 20:21 --
Masz rację-pierdzielimy o niczym ale każdy w swojej ramie czasowej.
-- Dodano: pt 11-05-2018, 20:21 --
Masz rację-pierdzielimy o niczym ale każdy w swojej ramie czasowej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U/CH - skasowane L na BE. Definitywnie rezygnuję z gry na tej parze, nie pamiętam kiedy miałem tu full TP. SL, BE i niepełne zasięgi TP
Do piekła z tym

Do piekła z tym

jak zauwazyles zapewne na moim wykresie zagralem to na wsparciu i z trendem na ryzyku 20 pipsów... czasem tak bywa ze to co dla jednych jest sufitem, dla innnych tylko podlogaCblondyn pisze: A babcia mi radziła od zawsze "nie graj synku L pod oporem"

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja ostatnio miałem podobnie na silver 2x. Wybiło mi SL i beze mnie w górecajto pisze:U/CH - skasowane L na BE. Definitywnie rezygnuję z gry na tej parze, nie pamiętam kiedy miałem tu full TP. SL, BE i niepełne zasięgi TP![]()
Do piekła z tym

I zamiast ok. 400 punktów to 90
Dla grających na CFD sugar cena zbliża sie do historycznego wsparcia na 10,14

Widzę większy sens w naszym "pierdzieleniu", niż w twoich wypowiedziach w dziale DT, które ostatnimi czasy skupiają się na wklejaniu pozycji post factum (oczywiście zyskownych) i na krytykowaniu innych.fx-technik pisze:Pierdzielicie o niczym:Pipsy trza brać kiedy okazja jest.
Zgoda. Nie ma co drążyc tematu bo i tak od nowego tygodnia nowe rozdanieKermit pisze:jak zauwazyles zapewne na moim wykresie zagralem to na wsparciu i z trendem na ryzyku 20 pipsów... czasem tak bywa ze to co dla jednych jest sufitem, dla innnych tylko podlogaCblondyn pisze: A babcia mi radziła od zawsze "nie graj synku L pod oporem"![]()

Dobra jeszcze nim nadejdzie weekend to euraud odbija od sufitu i to co wczesniej bylo wsparciem zamienilo sie w opór chociaz godzina slaba to moze cos tam jeszcze pykną
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a tak jeszcze w kontakscie usdchf tygodniowego to oporu upatrywałbym w konfluencji która jest troche wyżejCblondyn pisze: Zgoda. Nie ma co drążyc tematu bo i tak od nowego tygodnia nowe rozdanie

co oczywiście nie oznacza ze np nie zrobimy wczesniej jakiejs korekty i dopiero odklepiemy ten poziom... W każdym badz razie tam bede upatrywał naprawde mocnego odbicia liczonego w setkach pipsów
usdchf tygodniowy
https://www.tradingview.com/x/LumcIm20/
Ostatnio zmieniony 11 maja 2018, 20:38 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Sorry cajto ale nigdy nie będę podawał tutaj swoich wejść z oczywistych względów.Wiele osób z tego forum będzie chciało je skopiować,ale gdy cena pójdzie w inną stronę 20 pipsów będzie wielki lament.Ja też mam pozycje stratne i jeżeli chcesz je zobaczyć mogę wysłać na priv.A nie przypominam sobie żebym kogoś tutaj ostatnio krytykował.