DayTrading: Środa 18.04.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 kwie 2018, 00:00

Wzrost
1
13%
Bez zmian
2
25%
Spadek
5
63%

Liczba głosów: 8

barabaszek

Re: DayTrading: Środa 18.04.2018

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

mamucideal pisze:zobaczymy czy kaczki przyfruną. jeżeli tak to dam im jeść. będą grube i je zjem i będe zarobiony. chyba tak to rafał mówił.
Skomplikowane ; )
"Cała prawda o SmartMoney"
"Dowiedz się jak grają SmartMoney" itd itp
Zawsze beka z takich frazesów ; )
Ograć smart money, żeby stać się smart money i być ogrywanym przez takich mistrzów jak mamucideal.
:d

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Były już nietoperze , smoki i ślimaki teraz jeszcze kaczki
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

wrongWay pisze:Były już nietoperze , smoki i ślimaki teraz jeszcze kaczki
Kaczki też były, w moim wydaniu, tylko nie pamiętam, czy na nawigatorze wklejałem?
I to były na wykresach!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Tomasz196407 pisze:Pedro Ty stary mmm aniaku forumowy gdzies Ty bywał :564:
jakby tu Panie były to pewnie mozna by rzec że ktos sie stesknił za Tobą, a tak .... to
Witaj
a GJ daj mu spokój z wysokim lotem on historycznie jest dołowany od ,........ bardzo dawna :564:
musiałem się odciąć od forum, bo mi budowało przekonania i źle na mnie wpływało, a poza tym to byłem tu i tam, :)

zainwestowałem w siebie i kursy zawodowe, mam lepszy zwrot niż na moim fx, bo tak średnio się do tego nadawałem ;)

teraz troszkę podciągnąłem umiejętności, ale psyche mam słabą do fx, dlatego tylko jako uzupełniacz czasu bardziej, bez marzeń o milionach z tego, lubię to dziwactwo, ale nigdy nie będę z tego żył czy coś więcej ;) ... dla zabawy, a co jakiś czas jest wypłata : ) ... od początku tego roku, całkiem spoko idzie... na takim podejściu jak nigdy wcześniej nie miałem : )...

a co do gj, to R:R spoko, i pin m15 w ciekawym miejscu, i godzina odpowiednia na kontrę popytu :) to se trejdne, co? ;) :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

pedro pisze:
musiałem się odciąć od forum, bo mi budowało przekonania i źle na mnie wpływało, a poza tym to byłem tu i tam, :)

zainwestowałem w siebie i kursy zawodowe, mam lepszy zwrot niż na moim fx, bo tak średnio się do tego nadawałem ;)

teraz troszkę podciągnąłem umiejętności, ale psyche mam słabą do fx, dlatego tylko jako uzupełniacz czasu bardziej, bez marzeń o milionach z tego, lubię to dziwactwo, ale nigdy nie będę z tego żył czy coś więcej ;) ... dla zabawy, a co jakiś czas jest wypłata : ) ... od początku tego roku, całkiem spoko idzie... na takim podejściu jak nigdy wcześniej nie miałem : )...

a co do gj, to R:R spoko, i pin m15 w ciekawym miejscu, i godzina odpowiednia na kontrę popytu :) to se trejdne, co? ;) :564:
Hi :)
To jak nie problem wrzuc tu czasami jakis wykres.
Skoro zwrot masz lepszy to szkolenie najwidoczniej sie przydało. A tak psy na szkoleniach wieszają.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Ło, moje kaczki - 2015ty rok, na FF są.
eurjpy-m15-admiral-markets-as.png
Kaczki latajo, rybki pływajo - hej!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

A ....ja mam złotą kaczkę pod łóżkiem, co mi szczeka
:564:
pa dadas nie do ciebie
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2018, 12:18 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Cblondyn pisze:Hi :)
To jak nie problem wrzuc tu czasami jakis wykres.
Skoro zwrot masz lepszy to szkolenie najwidoczniej sie przydało. A tak psy na szkoleniach wieszają.
ale szkolenie zawodowe, nie z foreksów ; ) ... 3 kursy za łącznie 2k PLN, pozwoliły mi zwiększyć wynagrodzenie netto miesięczne o 2k PLN ... kursy trwały 6 msc łącznie, ... jeszcze mam kilka w planie, a jak skoncze je wszystkie to będzie +10-15k pln/msc więcej niż teraz, ... ale to perspektywa 3-5 lat, ... dojrzałem do long termów ; )

a co do wykresów, to wszyscy mają takie same przecież, no chyba że inne strefy czasowe :) ... kwestia strategii i reagowania na to co mnie/Ciebie interesuje... nie rozumiem co mają dawać wrzucane tu wykresy, wszyscy i tak kręcą na majorsach + dax/sp500 czy pipsodajki jak rzeźnik, ej, czy gbpaud ... no i podstawowe surowce, złoto, ropa ... podpowiedzi a z forum mają sens, jak ktoś wrzuca coś czego nie było, aby inni mogli ewentualnie na to uwagę zwrócić : )

johny brawo (leechang chyba) zajebiście trejduje, kilka postów jego widziałem... ma mega skilla i fajnie się to ogląda, wczoraj pozamiatał z gbpusd... dobry jest... padawan innego tutejszego forumowicza ; ) :564: :564: :564:

-- Dodano: 18 kwie 2018, 12:19 --
fx-technik pisze:Ło, moje kaczki - 2015ty rok, na FF są.
eurjpy-m15-admiral-markets-as.png
Kaczki latajo, rybki pływajo - hej!
ale tam są motylki i myszki... :P
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Pedro, ja widzę kaczki i rybki, i stąd te Wingdingsy! :564: :564: :564:
Kaczka, żeby się nażreć, musi zjeść rybkę.
Gruba ryba musi wyskoczyć z wody, żeby pożreć kaczkę.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

TJS?!:

Obrazek

I proszę się odstosunkować od księżyca i innych planet :mrgreen: Bardzo pomocne narzędzie analizy technicznej :D
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Zablokowany