Cblondyn pisze:Hi

To jak nie problem wrzuc tu czasami jakis wykres.
Skoro zwrot masz lepszy to szkolenie najwidoczniej sie przydało. A tak psy na szkoleniach wieszają.
ale szkolenie zawodowe, nie z foreksów ; ) ... 3 kursy za łącznie 2k PLN, pozwoliły mi zwiększyć wynagrodzenie netto miesięczne o 2k PLN ... kursy trwały 6 msc łącznie, ... jeszcze mam kilka w planie, a jak skoncze je wszystkie to będzie +10-15k pln/msc więcej niż teraz, ... ale to perspektywa 3-5 lat, ... dojrzałem do long termów ; )
a co do wykresów, to wszyscy mają takie same przecież, no chyba że inne strefy czasowe

... kwestia strategii i reagowania na to co mnie/Ciebie interesuje... nie rozumiem co mają dawać wrzucane tu wykresy, wszyscy i tak kręcą na majorsach + dax/sp500 czy pipsodajki jak rzeźnik, ej, czy gbpaud ... no i podstawowe surowce, złoto, ropa ... podpowiedzi a z forum mają sens, jak ktoś wrzuca coś czego nie było, aby inni mogli ewentualnie na to uwagę zwrócić : )
johny brawo (leechang chyba) zajebiście trejduje, kilka postów jego widziałem... ma mega skilla i fajnie się to ogląda, wczoraj pozamiatał z gbpusd... dobry jest... padawan innego tutejszego forumowicza ; )
-- Dodano: 18 kwie 2018, 12:19 --
fx-technik pisze:Ło, moje kaczki - 2015ty rok, na FF są.
eurjpy-m15-admiral-markets-as.png
Kaczki latajo, rybki pływajo - hej!
ale tam są motylki i myszki...