kaczki są. a gdzie karma dla nich?xhDog pisze:TJS?!:
I proszę się odstosunkować od księżyca i innych planetBardzo pomocne narzędzie analizy technicznej
DayTrading: Środa 18.04.2018
- mamucideal
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Środa 18.04.2018
- fx-technik
- Fanatyk
To jest twoja karma:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Karma jest np. tutaj: 2-5-bani-bez-analizy-technicznej-t29812 ... ml#p908178mamucideal pisze:
(...)
kaczki są. a gdzie karma dla nich?
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- mamucideal
- Stały bywalec
na goldziku nadciągają kaczki. sącoraz bliżej.
-
- Fanatyk
No a miało byc tak spadkowo przecież -gold
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pedro cos w tym jest - "musiałem sie odciąc od forum bo mi budowało przekonania i źle na mnie wpływało....."
ale osobiście wole powroty ludzi tu w swoich ubiorach -nick,ach przeciez tu co rusz jakis nowy -stary forumowicz
zagadki śle wszystkim , ubiera w hasła,
staje sie to uciążliwe,
bo brak wpisów tematycznych a bardziej sie to robi targowisko
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pedro cos w tym jest - "musiałem sie odciąc od forum bo mi budowało przekonania i źle na mnie wpływało....."
ale osobiście wole powroty ludzi tu w swoich ubiorach -nick,ach przeciez tu co rusz jakis nowy -stary forumowicz
zagadki śle wszystkim , ubiera w hasła,
staje sie to uciążliwe,
bo brak wpisów tematycznych a bardziej sie to robi targowisko
- fx-technik
- Fanatyk
Rynek złota ma ok 200 pips, ten w którym teraz cena lata.
To może se latać, góra - dół i wewnątrz niej.
Taki scenariusz, że uderzy w 1350 i spadnie, to nie jest żadne odkrycie ameryki.
To może se latać, góra - dół i wewnątrz niej.
Taki scenariusz, że uderzy w 1350 i spadnie, to nie jest żadne odkrycie ameryki.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2018, 13:10 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
dax
bylo szczycik i w dol
no to troszke w gore wstepnie abc male literki i takie tam skubanie no chyba ze wybija kolejny szczycik to znowu bedzie w gore
https://iv.pl/images/33204030436664493408.png
tak to widze jak widac
bylo szczycik i w dol
no to troszke w gore wstepnie abc male literki i takie tam skubanie no chyba ze wybija kolejny szczycik to znowu bedzie w gore
https://iv.pl/images/33204030436664493408.png
tak to widze jak widac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dwa rozegrania:
1. Złoto - zagranie long, po otwarciu rynku i korekcie; zebrane 5 dolarów
2. USD/CAD - wczoraj zagranie long. Pozycja powinna być otworzona trochę szybciej, zaraz po 123,
Siema Pedro
1. Złoto - zagranie long, po otwarciu rynku i korekcie; zebrane 5 dolarów
2. USD/CAD - wczoraj zagranie long. Pozycja powinna być otworzona trochę szybciej, zaraz po 123,
Siema Pedro

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- fx-technik
- Fanatyk
Pytanie jest takie, czy ten mamuci synek jest w stanie przyjąć na klatę stratę, jeżli sprzeda, a złoto pójdzie do góry?
Ja cały czas Darek uważam, że złoto 1400 zaliczy i to już niedługo. Relatywnie niedługofx-technik pisze:Pytanie jest takie, czy ten mamuci synek jest w stanie przyjąć na klatę stratę, jeżli sprzeda, a złoto pójdzie do góry?

To tylko gra Kotku, to tylko gra...