DayTrading: Poniedziałek 26.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 mar 2018, 00:00

Wzrost
5
63%
Bez zmian
2
25%
Spadek
1
13%

Liczba głosów: 8

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.03.2018

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

woj55 pisze:
Kermit pisze:Zatesknilem ale jeszcze za mało wiec na chwile tylko...prawdopodobienstwo na pojscie w gore czy w dol nawet w srodku konsoli nie jest nigdy rowne 50%. Chyba że u matematyków - bo nie u traderów. Zawsze kierunek z trendem ma wieksze sznase na realizacje. Niestety wiekszosc nie rozumie że jak mamy np wzrosty i trojkat na koncu to mimo że teoretycznie z trojkata mozemy wyjsc w gore lub w dol to w 8 przypadkach na 10 wyjdziemy gora. Wielu pipsow i do zobaczenia na edku powyżej 1.25

https://www.tradingview.com/x/MxVT62HT/
Zawsze mnie zastanawiaja mocno ludzie ,ktorzy mają w sobie wielka cheć beziteresownie pomagania innym bo za tym niesie to takze ryzyko byc samemu obrzucony jkimiś wrogimi zarzutami, czego jest przykladem Kermit.

-- Dodano: 26 mar 2018, 12:16 --
To jak inni wrzucą tutaj swój wykres to juz interesownie? ;)
Kurcze nie wiedziałem :D

Andreasgp
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Andreasgp »

woj55 pisze: Zawsze mnie zastanawiaja mocno ludzie ,ktorzy mają w sobie wielka cheć beziteresownie pomagania innym bo za tym niesie to takze ryzyko byc samemu obrzucony jkimiś wrogimi zarzutami, czego jest przykladem Kermit.

dzieki takim ludziom mam poczucie ze swiat nigdy nie zejdzie na same dno...
:564:
Niestety rzestałem się już nad tym zastanawiać
kłótnia.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

Cblondyn pisze:
woj55 pisze:
Kermit pisze:Zatesknilem ale jeszcze za mało wiec na chwile tylko...prawdopodobienstwo na pojscie w gore czy w dol nawet w srodku konsoli nie jest nigdy rowne 50%. Chyba że u matematyków - bo nie u traderów. Zawsze kierunek z trendem ma wieksze sznase na realizacje. Niestety wiekszosc nie rozumie że jak mamy np wzrosty i trojkat na koncu to mimo że teoretycznie z trojkata mozemy wyjsc w gore lub w dol to w 8 przypadkach na 10 wyjdziemy gora. Wielu pipsow i do zobaczenia na edku powyżej 1.25

https://www.tradingview.com/x/MxVT62HT/
Zawsze mnie zastanawiaja mocno ludzie ,ktorzy mają w sobie wielka cheć beziteresownie pomagania innym bo za tym niesie to takze ryzyko byc samemu obrzucony jkimiś wrogimi zarzutami, czego jest przykladem Kermit.

To jak inni wrzucą tutaj swój wykres to juz interesownie? ;)
Kurcze nie wiedziałem :D
Blondyn, nie udawaj ze niczego nie rozumiesz.On jest przeciesz tutaj najlepszy i poradzi sobie doskonale bez nas....
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

woj55 pisze: Blondyn, nie udawaj ze niczego nie rozumiesz.On jest przeciesz tutaj najlepszy
Może dla Ciebie :)
Bo dla mnie najlepsze są moje kreski :)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

BLONDYN
ciebie nie obrzucaja jeszcze bo wrzucasz czasem 1 wykres gora dwa
wrzuc z 10 to tez becki predzej czy pozniej dostaniesz
zas kermit to przyklad a ty czepiasz sie slow
co uwielbiasz robic ha ha :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

XAB pisze:BLONDYN
ciebie nie obrzucaja jeszcze bo wrzucasz czasem 1 wykres gora dwa
wrzuc z 10 to tez becki predzej czy pozniej dostaniesz
zas kermit to przyklad a ty czepiasz sie
Chyba przestane wrzucać bo nie bardzo jest po co :)
A jeśli wrzucam to konkretny setup nie "co by było gdyby" itp.

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Cblondyn pisze:
woj55 pisze: Blondyn, nie udawaj ze niczego nie rozumiesz.On jest przeciesz tutaj najlepszy
Może dla Ciebie :)
Bo dla mnie najlepsze są moje kreski :)
Najwyrażniej Ty nie lubisz wyrazac uznania dla takich ludzi ale nie martw sie, Oni nawet nie oczekuja glosnych takich pochwal a tego to juz wogole nie zrozumiesz...

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

w sumie tu jest wg mnie sporo osob posiadajacych b.duza wiedze jest tylko ta roznica ze zaden nie pokazuje 10 par czy formacji i oczywiscie wiekszosc robi to spolecznie
no wlasnie
blond ?po co wrzucasz widze nawet nie wiesz a ja wiem :(
a wiesz chociaz po co czytasz czyjes wykresy ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

woj55 pisze: Najwyrażniej Ty nie lubisz wyrazac uznania dla takich ludzi ale nie martw sie, Oni nawet nie oczekuja glosnych takich pochwal a tego to juz wogole nie zrozumiesz...
Skoro się z czyms nie zgadzam to jakie uznanie mam wyrażać? Wielokrotnie jak się z kims zgadzałem to o tym pisałem. Radze czytac uważnie.
A czego oczekują to ja tylko mogę się domyślać :)

-- Dodano: pn 26-03-2018, 12:40 --
XAB pisze:w sumie tu jest wg mnie sporo osob posiadajacych b.duza wiedze jest tylko ta roznica ze zaden nie pokazuje 10 par czy formacji i oczywiscie wiekszosc robi to spolecznie
no wlasnie
blond ?po co wrzucasz widze nawet nie wiesz a ja wiem :(
a wiesz chociaz po co czytasz czyjes wykresy ?
Wrzucam bo dziele sie swoim spojrzeniem na rynek. A że fraktalowcom, fibowscom, eliotowcom mi nie po drodze to nie moja wina :d
I możecie moje posty ignorowac nie obraże się

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Ludzie w różny sposob pokazuja jacy sa i to nietylko świadomie to czyniąc , ty i ja też... Kazdy gest, każde slowo zostawia po nas ślad a co dopiero dobre uczynki. No ale dośc tlumaczenia oczywistych oczywistosci

-- Dodano: 26 mar 2018, 12:45 --

to bylo do blondyna

Zablokowany