DayTrading: Piątek 23.03.2018
Re: DayTrading: Piątek 23.03.2018
O Jezu.. pomyliłem się, myślałem ,ze zmienili trend. Zasadziłem się w zwyczajowym miejscu, ale scenaiusz się nie sprawdził. Zamknąłem, bo zobaczyłem co się dzieje. Nie upierałem się jak Zaorski, więc o co te pretensje?
PS. Myśle nad tym co narysowałeś i nie widze tej różnicy między wykresami.. później pogadamy na PW jak się uspokoi.
PS. Myśle nad tym co narysowałeś i nie widze tej różnicy między wykresami.. później pogadamy na PW jak się uspokoi.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- dobryfxplayer
- Maniak
Świeżak. Ile ty masz lat? Ale tak spokojnie tylko się pytam bez obrazy...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
A ktoś ma jakies pretensje?Świeżak44 pisze:O Jezu.. pomyliłem się, myślałem ,ze zmienili trend. Zasadziłem się w zwyczajowym miejscu, ale scenaiusz się nie sprawdził. Zamknąłem, bo zobaczyłem co się dzieje. Nie upierałem się jak Zaorski, więc o co te pretensje?
8, ale jestem rozwinięty ponad wiek..dobryfxplayer pisze:Świeżak. Ile ty masz lat? Ale tak spokojnie tylko się pytam bez obrazy...
To masz ciężkie dzieciństwoŚwieżak44 pisze:8, ale jestem rozwinięty ponad wiek..dobryfxplayer pisze:Świeżak. Ile ty masz lat? Ale tak spokojnie tylko się pytam bez obrazy...

W tak młodym wieku chodzic do pracy? A szkoła?

To i tak dobrze, że już umiesz pisać i czytać
Kabel. Wcześniejsze wsparcie było idealne na L. Może się okazja powtórzy? Tyle, że to będzie formacja 1-2-3 na S
https://charts.mql5.com/17/869/gbpusd-h ... ki-tms.png

https://charts.mql5.com/17/869/gbpusd-h ... ki-tms.png
Już +2k odrobione. Teraz juz poczekam spokojnie na porządne, prawidłowe setupy.
-- Dodano: 23 mar 2018, 11:35 --
No fakt.. Najgorzej się na coś uprzeć.. Ja się tego trochę oduczyłem.TsunamiPL pisze:Dzisiaj miałem więcej szczęścia niż rozumu
-
- Maniak
Świeżak44 pisze:Już +2k odrobione. Teraz juz poczekam spokojnie na porządne, prawidłowe setupy.
No fakt.. Najgorzej się na coś uprzeć.. Ja się tego trochę oduczyłem.TsunamiPL pisze:Dzisiaj miałem więcej szczęścia niż rozumu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem