spoko koko px player wazne by zarabiac czasem
DayTrading: Czwartek 22.03.2018
Re: DayTrading: Czwartek 22.03.2018
na teraz mam 1lke na usd/pl lke na ujku i na edku ske z gory a i daxa 2lki

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
zamknięta L na USD/PLN czy siedzi nadal?XAB pisze:na teraz mam 1lke na usd/pl lke na ujku i na edku ske z gory a i daxa 2lki
Trump ogłasza dziś stawki celne na produkty z chin, tylko nie wiem o której. To ważniejsze niz jakis tam FED. Wojna handlowa to nie są żarty.
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:11 --
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-ko ... Id,2559826
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:13 --

-- Dodano: 22 mar 2018, 12:11 --
http://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-ko ... Id,2559826
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:13 --
Poczym,chiny wystawia na sprzedaz amerykanskie papiery dluzne na pare mld...co zaowocuje spadkiem wartosci dolara a wzrostem cen zlota ,ropy i bitcoina...potem sie odkuja...
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
1 zamknalem bo byly dwie3L i jedna zostawilemmario7602 pisze:zamknięta L na USD/PLN czy siedzi nadal?XAB pisze:na teraz mam 1lke na usd/pl lke na ujku i na edku ske z gory a i daxa 2lki
DAX TAK NA SZYBKO
MOZE WRESZCIE ODBIJA
http://wstaw.org/m/2018/03/22/1.png
MARIO JA DOLAROWY BYK WIEC JESTEM CHORY JAK NIE MAM LKI NA USD/PL CHOC O5.5LOCIKA NAWET GDYBYM MIAL
TO CIAC NA ZERO
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:25 --
USD/PL
JESZCZE NA TAKIE KRESKI LICZE BO ZAWSZE MOZE TAK BYC
http://wstaw.org/m/2018/03/22/11.png
CHOC TE ??? TROCHE MNIE MARTWIA
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
O 12:29 skonczyłem dzisiaj aktywność na rynku. 

The only way is up
podobno 17:30Świeżak44 pisze:Trump ogłasza dziś stawki celne na produkty z chin, tylko nie wiem o której(...)
PISZECIE COS ZE RAFCIO KIEPSKO PRZEDZIE
napisze tak
tak czasami jest jak sie chce na sile udowodnic ze jest sie najlepszym
zarobil banke potem dwie to pokazowo by bylo 3 lub 5 a wyszlo jak wyszlo
i czego mu nie zycze ale rynek wredny jest i moze mu tego depa zabraknac
zle idzie gas nie kombinuj bo mozesz sobie raz dwa poradzic a ten 33333333333ci raz polecisz po calosci
tyle nauki
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:39 --
ile razy ja gasilem ze strata 2czy 5 kola to w zyciu tego nie zlicze
i ile razy widzialem ze bylo minus 5tka a po godzinie plus 10 np i co z tego zasad nie wolno zmieniac

napisze tak
zle idzie gas nie kombinuj bo mozesz sobie raz dwa poradzic a ten 33333333333ci raz polecisz po calosci
tyle nauki
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:39 --
ile razy ja gasilem ze strata 2czy 5 kola to w zyciu tego nie zlicze
i ile razy widzialem ze bylo minus 5tka a po godzinie plus 10 np i co z tego zasad nie wolno zmieniac
Tak jest . Upór go zgubił. A mógł zamknąć wczoraj po 12375 i zgarnąc 2 mln. Sam mówił, ze trader musi byc jak bokser, często zmieniać pozycjeXAB pisze:PISZECIE COS ZE RAFCIO KIEPSKO PRZEDZIE
napisze tak
tyle nauki
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:44 --
A Trumpa się nie wystraszą?? Czekaj, Trump jest dzisiaj. To by się zgadzało. A na kreskach jakbyś to widział? Gdzie moga dać nura?Rafal154 pisze:Nie , nie wydaje mi się .. Indexy wystartują do góry jutro popołudniu jak już wyrzucą L z rynku i nikt na łikend nie będzie chciał się ubierać w zrosty ... Od poniedziałku będzie zielono na giełdach .. To moje zdanie a jak będzie to zobaczymy ..jkar pisze:A nie wydaje Ci się , ze indexy będą spadac?Rafal154 pisze:Pierwsze podejścia do budowania drabinki na USD/JPY BUY cel 114
Podwyżka stóp nie zwali giełd tylko ich ścieżka a on z 3 zrezygnowali i chcą tylko 2 w tym roku wiec to jak woda na młyn dla indexów
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
tak jak dzis piszecie o trumpie 
i co z tego dolar ma to w glebokim powazaniu bo rosnie a jeszcze jutro budzetu nie zrobia a on drnda w dol bo tak chce grubas czy chca maszynki
rafal ???????/////o podwyzkach zle zrozumiales 1byla wczoraj i beda jeszcze minimum 2
2ga w czerwcu 78procent przekazu na dzis za
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:52 --
ten dax mnie wykonczy schodza i podbitka to samo bylo wczoraj
ciekawe gdzie chca zakrecic mysle od wczoraj o tym moze na 144 dopiero

i co z tego dolar ma to w glebokim powazaniu bo rosnie a jeszcze jutro budzetu nie zrobia a on drnda w dol bo tak chce grubas czy chca maszynki
rafal ???????/////o podwyzkach zle zrozumiales 1byla wczoraj i beda jeszcze minimum 2
-- Dodano: 22 mar 2018, 12:52 --
ten dax mnie wykonczy schodza i podbitka to samo bylo wczoraj
ciekawe gdzie chca zakrecic mysle od wczoraj o tym moze na 144 dopiero
XAB pisze:tak jak dzis piszecie o trumpie
XAB słusznie piszesz to ja żle się wyraziłem , spekulanci chcieli 4 a będę jednak tylko 3 ... Jeda już była i będę jeszcze dwie , czerwiec i wrzesień lub grudzień ..