spoko koko px player wazne by zarabiac czasem

zamknięta L na USD/PLN czy siedzi nadal?XAB pisze:na teraz mam 1lke na usd/pl lke na ujku i na edku ske z gory a i daxa 2lki
Poczym,chiny wystawia na sprzedaz amerykanskie papiery dluzne na pare mld...co zaowocuje spadkiem wartosci dolara a wzrostem cen zlota ,ropy i bitcoina...potem sie odkuja...
1 zamknalem bo byly dwie3L i jedna zostawilemmario7602 pisze:zamknięta L na USD/PLN czy siedzi nadal?XAB pisze:na teraz mam 1lke na usd/pl lke na ujku i na edku ske z gory a i daxa 2lki
podobno 17:30Świeżak44 pisze:Trump ogłasza dziś stawki celne na produkty z chin, tylko nie wiem o której(...)
Tak jest . Upór go zgubił. A mógł zamknąć wczoraj po 12375 i zgarnąc 2 mln. Sam mówił, ze trader musi byc jak bokser, często zmieniać pozycjeXAB pisze:PISZECIE COS ZE RAFCIO KIEPSKO PRZEDZIE
napisze tak
tak czasami jest jak sie chce na sile udowodnic ze jest sie najlepszym
zarobil banke potem dwie to pokazowo by bylo 3 lub 5 a wyszlo jak wyszlo
i czego mu nie zycze ale rynek wredny jest i moze mu tego depa zabraknac
zle idzie gas nie kombinuj bo mozesz sobie raz dwa poradzic a ten 33333333333ci raz polecisz po calosci
tyle nauki
A Trumpa się nie wystraszą?? Czekaj, Trump jest dzisiaj. To by się zgadzało. A na kreskach jakbyś to widział? Gdzie moga dać nura?Rafal154 pisze:Nie , nie wydaje mi się .. Indexy wystartują do góry jutro popołudniu jak już wyrzucą L z rynku i nikt na łikend nie będzie chciał się ubierać w zrosty ... Od poniedziałku będzie zielono na giełdach .. To moje zdanie a jak będzie to zobaczymy ..jkar pisze:A nie wydaje Ci się , ze indexy będą spadac?Rafal154 pisze:Pierwsze podejścia do budowania drabinki na USD/JPY BUY cel 114
Podwyżka stóp nie zwali giełd tylko ich ścieżka a on z 3 zrezygnowali i chcą tylko 2 w tym roku wiec to jak woda na młyn dla indexów
XAB pisze:tak jak dzis piszecie o trumpie
i co z tego dolar ma to w glebokim powazaniu bo rosnie a jeszcze jutro budzetu nie zrobia a on drnda w dol bo tak chce grubas czy chca maszynki
rafal ???????/////o podwyzkach zle zrozumiales 1byla wczoraj i beda jeszcze minimum 2
2ga w czerwcu 78procent przekazu na dzis za