Ładny kanalik, czas na retest dolnej bandy
no i podwójny szczyt mogliby zrealizować

Jest gdzieś transmisja live z dopłaty do depodobryfxplayer pisze:Rafaello stracił prawie całe siano. To bylo do przewidzenia.
Poważnie? O czym Ty piszesz?dobryfxplayer pisze:Rafaello stracił prawie całe siano. To bylo do przewidzenia.
Nie no przestań.. Jeszcze może odbić i polecieć wysoko. W pierwszych postach pisałem o tym wahadle. JEszcze nie zdecydowali, ale fakt kiepsko to rozgrywa..jen-yy pisze:Jest gdzieś transmisja live z dopłaty do depodobryfxplayer pisze:Rafaello stracił prawie całe siano. To bylo do przewidzenia.
Kiedy Rekin cos napisął poważnie?? Na żartach się nie znaszCblondyn pisze:Poważnie? O czym Ty piszesz?dobryfxplayer pisze:Rafaello stracił prawie całe siano. To bylo do przewidzenia.
Alez oczywiście. Rynek jak kobieta, zmienny jest.Świeżak44 pisze:Nie no przestań.. Jeszcze może odbić i polecieć wysoko. W pierwszych postach pisałem o tym wahadle. JEszcze nie zdecydowali, ale fakt kiepsko to rozgrywa..jen-yy pisze:Jest gdzieś transmisja live z dopłaty do depodobryfxplayer pisze:Rafaello stracił prawie całe siano. To bylo do przewidzenia.
Nie , nie wydaje mi się .. Indexy wystartują do góry jutro popołudniu jak już wyrzucą L z rynku i nikt na łikend nie będzie chciał się ubierać w zrosty ... Od poniedziałku będzie zielono na giełdach .. To moje zdanie a jak będzie to zobaczymy ..jkar pisze:A nie wydaje Ci się , ze indexy będą spadac?Rafal154 pisze:Pierwsze podejścia do budowania drabinki na USD/JPY BUY cel 114
beznadzieja.XAB pisze:pisalem tu kilka razy mozna pykac i zadawalac sie setka lub dwoma na dax
lub ustawiac pozycje na jakiejs parze
pisalem ze kupuje dolcejak byly nizej 3,33
ostatnio pisalem o ustawianiu na ss na usd/pl i to ta ostatnia perelka zgaszona
teraz jak widac pozycjonuje lki na usd/pl pewnie krotko bo to nie ta cena by trzymac
po lewj usd/pl po prawej wisienka dzis dax
znowu mam teraz 2lki
i by nie bylo glupich gadek
w ustawianiu pozycji zawsze sa straty ale jesli zalozenie wyjdzie to jest to na co sie kilka dni czekalo
http://wstaw.org/m/2018/03/22/5.png
jeszcze niezle mi edek dzis tez wszedl ale pokazow wystarczy
probuje lki na ujku ale bez przekonania