DayTrading: Środa 21.03.2018
Re: DayTrading: Środa 21.03.2018
wiedzieliście że kermit to atlanticos? Jego historia została wymazana, całkiem jak za Stalina, żeby nie było offtop, to gram na wyczucie i gram przeciwnie do kresek jakiegoś takiego mistrza. eur/gbp, miało być do nieba, jest po mojemu. AUD USD miało być grube S, jest jak ja gram
setki przykładów można podawać. Podzielcie posty mistrza na 2 i będzie tyle okazji do wejść, pus 5x tyle z poprzedniego nicka. 50/50 - strategia

PiS forever
Zycze cie Swieżak grubych milionów. Jak ci będzie dobrze szło to nawet się podepne ze swoim kontem pod Twoje depoŚwieżak44 pisze:Oni myślą, że ja z pierwszej lepszej łapanki..XAB pisze:no to dzis zalatwiles wszystkich na cacy
tzn niedowiarkow
gratki![]()

Ale najpierw zacznij zarabiać

Panie nudy, Świeżak jest wałkowany od roku, nic nie pokazuje, nic nie gra, a gadacie jakbyście w jednym pokoju siedzieli, ze słuchawkami i ciemnymi okularamiCblondyn pisze:Zycze cie Swieżak grubych milionów. Jak ci będzie dobrze szło to nawet się podepne ze swoim kontem pod Twoje depoŚwieżak44 pisze:Oni myślą, że ja z pierwszej lepszej łapanki..XAB pisze:no to dzis zalatwiles wszystkich na cacy
tzn niedowiarkow
gratki![]()
Ale najpierw zacznij zarabiać
Ostatnio zmieniony 21 mar 2018, 22:00 przez Sinus, łącznie zmieniany 1 raz.
PiS forever
lepiej niech gra delikatnie bo za bardzo jest rozkojarzony i za duzo chce widziec musi sie nauczyc skupic na ruchu w danej chwili czy w ciagu godz bo dt jest trudna bajka
wg mnie bardzo dobrze wychwytuje drobiazgi swierczki itp itd tylko szybsza reajkcja i krotka gra
wg mnie bardzo dobrze wychwytuje drobiazgi swierczki itp itd tylko szybsza reajkcja i krotka gra
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ależ gra i to nawet b ostro. Tyle, że to demo. Na całe szczęście. Ale strategie ma całkiem do doopySinus pisze:
Panie nudy, Świeżak jest wałkowany od roku, nic nie pokazuje, nic nie gra, a gadacie jakbyście w jednym pokoju siedzieli

Mr Dadas to ty? ObiecałeśSinus pisze:Kermit pisze:Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanikaMERLIN pisze:Sinus za przeproszeniem pitolisz głupoty jak potłuczony ,skoro nie potrafisz wykorzystać tego co pokazuje Żaba to olej jego wykresy i nie komentuj
Tak mistrzu, tylko, że ja Cię obserwuję od kilku lat, jeszcze pod innym nickiemSłuch po nich nie zanika, tak jak po tobie, inaczej się tylko nazywają
![]()
A tak poważnie, o ile nie masz złej woli (w co wątpię). Masz taką możliwość wrzucenia kolegi Kermita, do ignorów i po sprawie. Więcej Jego wykresy i jego wg Ciebie "niekompetencja" nie będą Cię razić.
Btw gdzie są twoje wykresy?
Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanika
[/quote]
Tak mistrzu, tylko, że ja Cię obserwuję od kilku lat, jeszcze pod innym nickiem
Słuch po nich nie zanika, tak jak po tobie, inaczej się tylko nazywają
[/quote]
Mr Dadas to ty? Obiecałeś
A tak poważnie, o ile nie masz złej woli (w co wątpię). Masz taką możliwość wrzucenia kolegi Kermita, do ignorów i po sprawie. Więcej Jego wykresy i jego wg Ciebie "niekompetencja" nie będą Cię razić.
Btw gdzie są twoje wykresy?[/quote]
Nie po to jestem ścigaczem złych tornad, żeby wrzucać kogoś do ignorów.

Tak mistrzu, tylko, że ja Cię obserwuję od kilku lat, jeszcze pod innym nickiem

Mr Dadas to ty? Obiecałeś
Btw gdzie są twoje wykresy?[/quote]
Nie po to jestem ścigaczem złych tornad, żeby wrzucać kogoś do ignorów.

PiS forever
a no wlasnie
najlatwiej jest krytykowac nic w zamian nie dajac
to wg mnie nie przez kermita mozna depo stracic ale przez nieumiejetny odczyt
bo ja uwazam ze podaje w sumie pelna tace
tylko tacy jak ty sinus i inni zrec nie potraficie sorki
bo chcecie sie wlasnie nazrec za szybko a to powoduje wymioty
jaki ty nik tu wczesniej miales
bo ja go czytal z pol roku i uwazam ze swietny przekaz tu daje
najlatwiej jest krytykowac nic w zamian nie dajac
to wg mnie nie przez kermita mozna depo stracic ale przez nieumiejetny odczyt
bo ja uwazam ze podaje w sumie pelna tace
tylko tacy jak ty sinus i inni zrec nie potraficie sorki
bo chcecie sie wlasnie nazrec za szybko a to powoduje wymioty
jaki ty nik tu wczesniej miales
bo ja go czytal z pol roku i uwazam ze swietny przekaz tu daje

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja z nim skończyłem dyskusję po jednym poście, a Wy dajecie trollowi pożywkę...
Dadas wbijaj pod oficjalny nickiem, nie wygłupiaj się.. Kermit może chciał dobrze, chciał zarobić dla innych, a wyszło źle. Tak to jest w życiu..zdarza się. Przykra historia, ale co zrobić..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.