DayTrading: Środa 21.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 mar 2018, 00:00

Wzrost
7
64%
Bez zmian
1
9%
Spadek
3
27%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 21.03.2018

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

wiedzieliście że kermit to atlanticos? Jego historia została wymazana, całkiem jak za Stalina, żeby nie było offtop, to gram na wyczucie i gram przeciwnie do kresek jakiegoś takiego mistrza. eur/gbp, miało być do nieba, jest po mojemu. AUD USD miało być grube S, jest jak ja gram :) setki przykładów można podawać. Podzielcie posty mistrza na 2 i będzie tyle okazji do wejść, pus 5x tyle z poprzedniego nicka. 50/50 - strategia
PiS forever

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Świeżak44 pisze:
XAB pisze:no to dzis zalatwiles wszystkich na cacy
tzn niedowiarkow
gratki
Oni myślą, że ja z pierwszej lepszej łapanki.. :p :d
Zycze cie Swieżak grubych milionów. Jak ci będzie dobrze szło to nawet się podepne ze swoim kontem pod Twoje depo :)
Ale najpierw zacznij zarabiać ;)

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Cblondyn pisze:
Świeżak44 pisze:
XAB pisze:no to dzis zalatwiles wszystkich na cacy
tzn niedowiarkow
gratki
Oni myślą, że ja z pierwszej lepszej łapanki.. :p :d
Zycze cie Swieżak grubych milionów. Jak ci będzie dobrze szło to nawet się podepne ze swoim kontem pod Twoje depo :)
Ale najpierw zacznij zarabiać ;)
Panie nudy, Świeżak jest wałkowany od roku, nic nie pokazuje, nic nie gra, a gadacie jakbyście w jednym pokoju siedzieli, ze słuchawkami i ciemnymi okularami
Ostatnio zmieniony 21 mar 2018, 22:00 przez Sinus, łącznie zmieniany 1 raz.
PiS forever

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

lepiej niech gra delikatnie bo za bardzo jest rozkojarzony i za duzo chce widziec musi sie nauczyc skupic na ruchu w danej chwili czy w ciagu godz bo dt jest trudna bajka
wg mnie bardzo dobrze wychwytuje drobiazgi swierczki itp itd tylko szybsza reajkcja i krotka gra
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Sinus pisze:
Panie nudy, Świeżak jest wałkowany od roku, nic nie pokazuje, nic nie gra, a gadacie jakbyście w jednym pokoju siedzieli
Ależ gra i to nawet b ostro. Tyle, że to demo. Na całe szczęście. Ale strategie ma całkiem do doopy ;)

Awatar użytkownika
anturo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anturo »

Sinus pisze:
Kermit pisze:
MERLIN pisze:Sinus za przeproszeniem pitolisz głupoty jak potłuczony ,skoro nie potrafisz wykorzystać tego co pokazuje Żaba to olej jego wykresy i nie komentuj :evil:
Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanika :D

Tak mistrzu, tylko, że ja Cię obserwuję od kilku lat, jeszcze pod innym nickiem :) Słuch po nich nie zanika, tak jak po tobie, inaczej się tylko nazywają :) :564:
Mr Dadas to ty? Obiecałeś

A tak poważnie, o ile nie masz złej woli (w co wątpię). Masz taką możliwość wrzucenia kolegi Kermita, do ignorów i po sprawie. Więcej Jego wykresy i jego wg Ciebie "niekompetencja" nie będą Cię razić.
Btw gdzie są twoje wykresy?

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Merlin tu wielu jest mistrzów sezonowych. Pojawiają się co jakiś czas jak na zbieranie truskawek. Jedni maja certyfikaty z rzeźnika, innym wykresy nie potrzebne, jeszcze inni poszukują graala. A potem słuch po nich zanika :D[/quote]

Tak mistrzu, tylko, że ja Cię obserwuję od kilku lat, jeszcze pod innym nickiem :) Słuch po nich nie zanika, tak jak po tobie, inaczej się tylko nazywają :) :564:[/quote]

Mr Dadas to ty? Obiecałeś

A tak poważnie, o ile nie masz złej woli (w co wątpię). Masz taką możliwość wrzucenia kolegi Kermita, do ignorów i po sprawie. Więcej Jego wykresy i jego wg Ciebie "niekompetencja" nie będą Cię razić.
Btw gdzie są twoje wykresy?[/quote]

Nie po to jestem ścigaczem złych tornad, żeby wrzucać kogoś do ignorów. :564:
PiS forever

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

a no wlasnie
najlatwiej jest krytykowac nic w zamian nie dajac
to wg mnie nie przez kermita mozna depo stracic ale przez nieumiejetny odczyt
bo ja uwazam ze podaje w sumie pelna tace
tylko tacy jak ty sinus i inni zrec nie potraficie sorki
bo chcecie sie wlasnie nazrec za szybko a to powoduje wymioty
jaki ty nik tu wczesniej miales
bo ja go czytal z pol roku i uwazam ze swietny przekaz tu daje :568:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

ja z nim skończyłem dyskusję po jednym poście, a Wy dajecie trollowi pożywkę...

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Dadas wbijaj pod oficjalny nickiem, nie wygłupiaj się.. Kermit może chciał dobrze, chciał zarobić dla innych, a wyszło źle. Tak to jest w życiu..zdarza się. Przykra historia, ale co zrobić..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany