Dobry, wygląda na to, że zgarnie całą forsę z rynku i nie będzie jak zarobićdobryfxplayer pisze:Ciekawe kiedy Rafał powie, że ma 1 mld z trejdingu.

Dobry, wygląda na to, że zgarnie całą forsę z rynku i nie będzie jak zarobićdobryfxplayer pisze:Ciekawe kiedy Rafał powie, że ma 1 mld z trejdingu.
Niczego nie mozna wykluczyć.I to ze wszystko jest prawda i tego ze np na drugim rachunku sa pozycje odwrotne i chodzi tylko o poklask. Rozpatrując to logicznie ,raczej wszystko przemawia za tym ze jest to bliżej prawdy. Oczywiscie jest sposób zeby sytuacje calkowicie wyjaśnić na czym zdaje się jemu zależy. Skoro oficjalnie mowi ze zarobił na traidingu 100mln zl . wystarczy te rachunki opublikować i juz nikt więcej nie zapyta o jakies inne fakty. A tk po za tym to gościu jest interesujący i żeczywiscie ożywił temat traidingu!Kapelusz pisze:Jesli chodzi o mnie to uczucie takie jak zazdrosc jest dla mnie obce. Na pewno te wszystkie mln trejdy sa prawdziwe i chwala mu za to ze próbuje ozywic "brac traderską". Natomiast nie pasuje mi sposob podejscia jego do wielu spraw. Od momentu tego hype-u na niego zrobił sie jakiś dziwnie nadpobudliwy. Wszystkim chce wszystko udowadniac, wdaje sie w jakies głupie przepychanki z walenami fraktalami. Na chuj to komu ? Po co takie pajacowanie w necie ? Ja gdybym krecil takie obroty jak on to w dupie mialbym takie rzeczy. A ta jego monotematyczność "nie biore kasy w zarzadzanie bo po co mi ona", "nie szkole", "wszystko za darmo" no ile mozna sie tak z tym obnosic i ciagle to powtarzac. trzeba robic swoje areszte miec w dupie
woj55 pisze:Niczego nie mozna wykluczyć.I to ze wszystko jest prawda i tego ze np na drugim rachunku sa pozycje odwrotne i chodzi tylko o poklask. Rozpatrując to logicznie ,raczej wszystko przemawia za tym ze jest to bliżej prawdy. Oczywiscie jest sposób zeby sytuacje calkowicie wyjaśnić na czym zdaje się jemu zależy. Skoro oficjalnie mowi ze zarobił na traidingu 100mln zl . wystarczy te rachunki opublikować i juz nikt więcej nie zapyta o jakies inne fakty. A tk po za tym to gościu jest interesujący i żeczywiscie ożywił temat traidingu!Kapelusz pisze:Jesli chodzi o mnie to uczucie takie jak zazdrosc jest dla mnie obce. Na pewno te wszystkie mln trejdy sa prawdziwe i chwala mu za to ze próbuje ozywic "brac traderską". Natomiast nie pasuje mi sposob podejscia jego do wielu spraw. Od momentu tego hype-u na niego zrobił sie jakiś dziwnie nadpobudliwy. Wszystkim chce wszystko udowadniac, wdaje sie w jakies głupie przepychanki z walenami fraktalami. Na chuj to komu ? Po co takie pajacowanie w necie ? Ja gdybym krecil takie obroty jak on to w dupie mialbym takie rzeczy. A ta jego monotematyczność "nie biore kasy w zarzadzanie bo po co mi ona", "nie szkole", "wszystko za darmo" no ile mozna sie tak z tym obnosic i ciagle to powtarzac. trzeba robic swoje areszte miec w dupie
-- Dodano: 19 mar 2018, 13:00 --
sorry za zeczywiscie ale dobieralem edka
kolego Zaorski , bierz L edka i odrobisz miliona...
Taaa... w ryzach ... jeszcze kiedyś napisze kilka fajnych analiz co mi z fusy pokażą , - spokojna głowanavik pisze:dobryTomasz196407 pisze:witam,navik pisze:Poszły konie po betonie .... na daxie .
ano poszły
kanał na g/j trzyma w ryzach cene . w nocy wziąłem s na g/J i nawet był fajny zysk , ale pazerność nie pozwoliła wziąć tych pipsów no i wrociło po sl tyle, że na minimalnym+... szkoda ...
wszyscy mówią , że wyjscie jest najważniejsze i mają racje....., a ja mam z tym chyba najwiekszy problem ...
Myślę, że L, ale ja bez pozycji, bo jednak nie mam przekonania.Sinus pisze:Jak widzicie teraz Daxa?