DayTrading: Poniedziałek 19.03.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 mar 2018, 00:00

Wzrost
3
30%
Bez zmian
2
20%
Spadek
5
50%

Liczba głosów: 10

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.03.2018

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

dobryfxplayer pisze:Ciekawe kiedy Rafał powie, że ma 1 mld z trejdingu.
Dobry, wygląda na to, że zgarnie całą forsę z rynku i nie będzie jak zarobić :d :lol:
The only way is up

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

Kapelusz pisze:Jesli chodzi o mnie to uczucie takie jak zazdrosc jest dla mnie obce. Na pewno te wszystkie mln trejdy sa prawdziwe i chwala mu za to ze próbuje ozywic "brac traderską". Natomiast nie pasuje mi sposob podejscia jego do wielu spraw. Od momentu tego hype-u na niego zrobił sie jakiś dziwnie nadpobudliwy. Wszystkim chce wszystko udowadniac, wdaje sie w jakies głupie przepychanki z walenami fraktalami. Na chuj to komu ? Po co takie pajacowanie w necie ? Ja gdybym krecil takie obroty jak on to w dupie mialbym takie rzeczy. A ta jego monotematyczność "nie biore kasy w zarzadzanie bo po co mi ona", "nie szkole", "wszystko za darmo" no ile mozna sie tak z tym obnosic i ciagle to powtarzac. trzeba robic swoje areszte miec w dupie
Niczego nie mozna wykluczyć.I to ze wszystko jest prawda i tego ze np na drugim rachunku sa pozycje odwrotne i chodzi tylko o poklask. Rozpatrując to logicznie ,raczej wszystko przemawia za tym ze jest to bliżej prawdy. Oczywiscie jest sposób zeby sytuacje calkowicie wyjaśnić na czym zdaje się jemu zależy. Skoro oficjalnie mowi ze zarobił na traidingu 100mln zl . wystarczy te rachunki opublikować i juz nikt więcej nie zapyta o jakies inne fakty. A tk po za tym to gościu jest interesujący i żeczywiscie ożywił temat traidingu!

-- Dodano: 19 mar 2018, 13:00 --

kolego Zaorski , bierz L edka i odrobisz miliona...
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

mario_M
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mario_M »

nic nie pokaże, przecież powiedział, że nie zapłacił podatku od tego zatem dopiero po przedawnieniu może pokazać
a poza tym to %zysk jest ważniejszy niż kwotowy - takie mam zdanie
to, że kwotowo może nie mieć konkurencji nie znaczy, że go ktoś procentowo nie pokona - skoro chce taką bitwę toczyć

ogólnie morał z tego ma być taki aby nie być ograniczonym, mieć otwarty umysł, nie dać się wodzić jak szprotka w ławicy, myśleć i działać, zarabiać i jeszcze raz zarabiać

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

woj55 pisze:
Kapelusz pisze:Jesli chodzi o mnie to uczucie takie jak zazdrosc jest dla mnie obce. Na pewno te wszystkie mln trejdy sa prawdziwe i chwala mu za to ze próbuje ozywic "brac traderską". Natomiast nie pasuje mi sposob podejscia jego do wielu spraw. Od momentu tego hype-u na niego zrobił sie jakiś dziwnie nadpobudliwy. Wszystkim chce wszystko udowadniac, wdaje sie w jakies głupie przepychanki z walenami fraktalami. Na chuj to komu ? Po co takie pajacowanie w necie ? Ja gdybym krecil takie obroty jak on to w dupie mialbym takie rzeczy. A ta jego monotematyczność "nie biore kasy w zarzadzanie bo po co mi ona", "nie szkole", "wszystko za darmo" no ile mozna sie tak z tym obnosic i ciagle to powtarzac. trzeba robic swoje areszte miec w dupie
Niczego nie mozna wykluczyć.I to ze wszystko jest prawda i tego ze np na drugim rachunku sa pozycje odwrotne i chodzi tylko o poklask. Rozpatrując to logicznie ,raczej wszystko przemawia za tym ze jest to bliżej prawdy. Oczywiscie jest sposób zeby sytuacje calkowicie wyjaśnić na czym zdaje się jemu zależy. Skoro oficjalnie mowi ze zarobił na traidingu 100mln zl . wystarczy te rachunki opublikować i juz nikt więcej nie zapyta o jakies inne fakty. A tk po za tym to gościu jest interesujący i żeczywiscie ożywił temat traidingu!

-- Dodano: 19 mar 2018, 13:00 --
sorry za zeczywiscie ale dobieralem edka
kolego Zaorski , bierz L edka i odrobisz miliona...
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

tommy_s
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tommy_s »

Leeć funt leeć... :(

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

zobaczcie na WiG20.. znowu nurkuje..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

navik pisze:
Tomasz196407 pisze:
navik pisze:Poszły konie po betonie .... na daxie .
witam,
ano poszły :)
dobry

kanał na g/j trzyma w ryzach cene . w nocy wziąłem s na g/J i nawet był fajny zysk , ale pazerność nie pozwoliła wziąć tych pipsów no i wrociło po sl tyle, że na minimalnym+... szkoda ...
wszyscy mówią , że wyjscie jest najważniejsze i mają racje....., a ja mam z tym chyba najwiekszy problem ... :oops:
Taaa... w ryzach ... jeszcze kiedyś napisze kilka fajnych analiz co mi z fusy pokażą , - spokojna głowa :lol:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Znowu się spadkowo na DAX-ie zrobiło , ale amerykany już ciągną..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Sinus
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sinus »

Jak widzicie teraz Daxa?
PiS forever

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Sinus pisze:Jak widzicie teraz Daxa?
Myślę, że L, ale ja bez pozycji, bo jednak nie mam przekonania.
The only way is up

Zablokowany